Zoek op land, regio of reis

×

Bijzonder overnachten...

Bijzonder overnachten

Overnachten in een pousada
Een verblijf in een pousada is een fantastische manier om kennis te maken met de rijke cultuur, de tradities en levensstijl van Portugal. U heeft de keuze uit een groot aantal unieke locaties door heel het land; van het groene bergachtige noorden tot de schitterende rotskust van de Algarve in het zuiden. Herleef de geschiedenis tijdens uw verblijf in één van de historische pousada's in Portugal.

Kastelen, kloosters en andere historische gebouwen
Pousada's zijn ondergebracht in gerestaureerde kastelen, kloosters en andere historische gebouwen of liggen in een historisch uiterst interessante omgeving. Door hun kleinschaligheid bent u verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service. Deze accommodaties, verspreid over heel Portugal en eigendom van de staat, bieden daarbij een eigentijds comfort en op culinair gebied maakt u er kennis met voortreffelijke regionale gerechten. De pousada's zijn ingedeeld in vier categorieën: natuur, historisch, historisch design en charme.

De Pousada beleving
Genieten van de eeuwenoude bouwkunst en decoraties. 's Morgens uw raam openen en uitkijken over een groen heuvelachtig landschap, doorsneden door rivieren die blinken in het vroege zonlicht. Zet een stap buiten de deur en verbaas u over de rijkdom van een 16e-eeuwse kloosterkerk aan de overzijde. U beleeft het tijdens uw verblijf in een regionale pousada.

Ga direct naar het reisaanbod in Portugal

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips