Vakanties dichtbij huis met eigen vervoer
Autovakanties geven u comfort en een compleet gevoel van vrijheid. U hoeft zich niet over te geven aan de piloot, maar houdt de eigen touwtjes in handen en bepaalt zelf de route. Het mooie is dat uw reis al begint zodra u de voordeur uitstapt. Ziet u onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan u, stap uit en geniet, zouden wij zeggen. Style in Travel heeft haar aanbod uitgebreid met verschillende autorondreizen dichtbij huis.
 
 
Roadtrips Zuid-Europa
Style in Travel is de specialist op het gebied van fly-drive vakanties naar Zuid-Europa. We bieden reeds vele jaren het grootste aanbod op de Nederlandse markt. Uiteraard altijd met verblijf in karakteristieke charmante accommodaties waar het voor u een genot is om te verblijven. Wilt u dit jaar Spanje, Portugal of Italiƫ per eigen vervoer bezoeken? Dat kan natuurlijk, eventueel met een of meerdere overnachtingen en route.

AVIS huurauto, ook vanuit Nederland, veilig op reis
Style in Travel heeft met AVIS, haar vaste partner in Europa, een afspraak gemaakt om tegen zeer concurrerende tarieven uw huurauto vanuit Nederland te reserveren. Heeft u geen of een wat oudere auto; heeft u een lease auto met een beperkt aantal kilometers? Wij bieden via deze optie de mogelijkheid om met een nieuwe auto naar uw vakantiebestemming te reizen. In het boekingsproces vindt u de opties. Style in Travel en AVIS zorgen voor een onbezorgde vakantie!
 
 

COVID-19 Cashback garantie
Style in Travel biedt u de mogelijkheid uw autorondreis te reserveren met de Style in Travel Covid-19 Cashback garantie.

U heeft de mogelijkheid om tijdens het boekingsproces te kiezen voor deze optie. Dit geeft u de zekerheid dat u bij onderstaande omstandigheden gegarandeerd uw betaalde reissom terug krijgt.

Dus geen voucher, maar gegarandeerd geld terug bij:
- Code rood bestemming;covid-cashback
- Inreisverbod land;
- Sluiting van het hotel;
- Sluiting van horeca/winkels/musea in directe omgeving van de bestemming;

Bovenstaande voorwaarden moeten gelden op het moment van de aanvang van de reis.