Zoek op land, regio of reis

×

Bijzonder overnachten ...

Bijzonder overnachten

Overnachten in een bed & breakfast
Verblijf in kleinschalige unieke accommodaties en ervaar de Schotse gastvrijheid. De gastheer verwelkomt u met een glimlach en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw verblijf naar wens is. Het Schotse ontbijt is inbegrepen; een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten zoals worst, zelfgemaakte jam en vers gebakken scones. Uw gastheer kent de omgeving uitstekend en zal u graag adviseren over de meest bijzondere plekjes.

Overnachten in Manor House hotels & Country Hotels
Verblijf in een collectie van landhuizen en kastelen verspreid door Schotland. Een overnachting in een van deze exclusieve hotels zorgen voor een unieke ervaring. Of u nu verblijft aan de kust, in een stadscentrum of ervoor kiest om actief te zijn op het Schotse platteland, er is voldoende keus.

Kastelen
Heeft u ooit willen verblijven in een echt Schots kasteel? Dan is dit uw kans! In de collectie van luxe boutique hotels, landhuizen en kastelen bevinden zich verschillende 3- en 4-sterren kasteel hotels, waarvan enkele zelfs stammen uit 1590. U gaat terug in de tijd wanneer u het kasteel binnenloopt. Geniet van de prachtige omgeving, historische locaties en de ommuurde tuinen. Elk kasteel heeft zijn eigen geschiedenis, een bijzondere ervaring!

Landhuizen
De Country House hotels bieden een intieme luxe accommodatie. Openhaarden gestookt op turf, heerlijke leunstoelen en bibliotheken vol met boeken. In de keuken wordt gewerkt met streekproducten en in de kleine bar treft u de locals na werktijd.

Ga direct naar het reisaanbod in Schotland

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips