Zoek op land, regio of reis

×

Wellness, natuur en luxe in Baskenland en Castilla...

Een overdaad aan luxe, historie, rust en wellness

Fly-drive | 8, 11 of 15 dagen | Spanje

Gedurende deze reis verblijft u in werkelijk schitterende accommodaties op prachtige plekken die historie en luxe ademen. Hier bovenop geniet u driemaal van toegang tot thermale baden en wellnessfaciliteiten. Kom helemaal tot rust tijdens deze reis.

Vanaf 1077,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 16/12/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-drive | 8, 11 of 15 dagen | Spanje

Een reis vol rust, ontspanning, gastronomie en prachtige landschappen. Baad u in een overdaad aan luxe, wellness en het authentieke Spanje gedurende deze unieke fly & drive. De reis start in Pamplona, bekend om het Festival San Fermin en tevens als onderdeel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Vervolgens verblijft u op meer prachtige plekken omgeven door uitgestrekte landschappen waar u het authentieke Spaanse leven kunt ontdekken. Bij drie van de hotels uit deze reis heeft u dagelijks toegang tot de thermale baden en uitgebreide wellnessfaciliteiten.

Route in het kort

Dag 1: Luchthaven Bilbao - Pamplona, Pamplona el Toro, 150 km
Dag 2: Pamplona - Burgo de Osma, Castilla Termal Burgo de Osma, 242 km
Dag 3: Burgo de Osma, Castilla Termal Burgo de Osma
Dag 4: Burgo de Osma - San Bernardo, Castilla Termal Monasterio de Valbuena, 115 km
Dag 5: San Bernardo, Castilla Termal Monasterio de Valbuena
Dag 6: San Bernardo - Solares, Castilla Termal Solares, 265 km
Dag 7: Solares, Castilla Termal Solares
Dag 8: Solares - Luchthaven Bilbao, 92 km

Langere verblijfsduren zijn uiteraard ook mogelijk. Lees meer onder 'programma'.

Inclusief

- Retourvlucht Bilbao
- Handbagage
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Ontbijt
- AVIS huurauto
- Dagelijks toegang Wellness Castilla Termal Burgo de Osma
- Dagelijks toegang Wellness Monasterio de Valbuena
- Dagelijks toegang Wellness Castilla Termal Solares
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon
- Toeristenbelasting & parkeerkosten (ter plaatse te voldoen)

Exclusief

- Ruimbagage aan boord
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Brandstof
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering

Maatwerk

Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1: Start van uw wellnessavontuur

Na aankomst op het vliegveld van Bilbao haalt u de huurauto op en rijdt u naar Pamplona. Bij Pamplona denkt u waarschijnlijk meteen aan volle straten en stierenrennen. Het volksfeest Festival San Fermin wordt ieder jaar in de maand juli gevierd. Men viert feest, drinkt wijn en gedurende het 'encierro' rennen de mannen door de straten terwijl ze worden opgejaagd door stieren. Een spektakel dat ieder jaar duizenden toeristen naar deze stad brengt. Pamplona, gesticht door de Romeinen, is de hoofdstad van Navarra en is tevens onderdeel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Het oude centrum van Pamplona ligt binnen de stadsmuren en biedt een rijke historie. Dwaal door de straatjes of geniet van het prachtige uitzicht wat u heeft vanaf het hoogste punt van de stad, de Redion Bastion. Bezoek de arena Plaza de los Toros, de kathedraal, het stadhuis of wandel over de Paseo de Ronda. Deze route eindigt bij de tuinen van Taconera.

Route: Bilbao (ophalen huurauto) - Pamplona, 155 km

Dag 2 - 3: Overnachten in de voormalige universiteit van Santa Catalina

Na een ontspannen verblijf rijdt u naar de volgende locatie, 4-sterren hotel Castilla Termal Burgo de Osma. De omgeving van Burgo de Osma heeft een unieke culturele en architectonische rijkdom. Een voorbeeld hiervan is het dorp zelf dat lijkt stil te hebben gestaan in de tijd door zijn architectuur en geschiedenis, zoals de San Baudelio Hermitage, het kasteel van Gormaz, het Vid-klooster en Uxama Argaela. Ontdek het grote openluchtmuseum via de paden van Sorian, de grote diversiteit aan natuurlijke landschappen en de rijke geschiedenis zullen u verbazen. Ontdek de mooiste plekjes van Soria, Cañón del Río Lobos, Laguna Negra en het natuurmonument van la Fuentona.

Route: Pamplona - Burgo de Osma, 242 km

Dag 4 - 5: Vijf sterren luxe in een historische omgeving

De volgende bestemming is San Bernardo waar u in een prachtig 5-sterren complex verblijft, een oud klooster uit de 12e eeuw. Gelegen in het hart van de Ribera del Duero, biedt Castilla Termal Monasterio de Valbuena u de mogelijkheid om een ​gebied vol cultuur, kunst en natuur te ontdekken. Het hotel is omringd door de meest prestigieuze wijnmakerijen van Ribera del Duero, de perfecte plek voor liefhebbers van goede gastronomie, goede wijn en prachtige natuur. Met een eindeloze hoeveelheid afgelegen architecturale schatten zoals de plaats Peñafiel, met zijn 10e-eeuwse kasteel dat tegenwoordig is veranderd in een wijnmuseum, of Cuéllar met oneindig veel verborgen juwelen. Het gebied staat ook wel bekend om de roofvogels, zoals de slechtvalk, de steenarend en de dwergarend. In de rotsachtige gebieden kunt u Egyptische gieren spotten.

Route: Burgo de Osma - San Bernardo, 115 km

Dag 6 - 7: Terug naar het Baskenland

De laatste bestemming ligt vlakbij de kust in het noorden van Spanje op enkele kilometers van Santander en prachtige stranden. Het is een omgeving vol natuurlijke rijkdom en een breed scala aan cultureel en gastronomisch aanbod. Ontdek het nabijgelegen Cabárceno-park of de mooiste en grootste stranden van Noord-Spanje. Geniet van spectaculaire omgevingen als Liérganes, de Pasiegas-bergen, het oosten van Cantabrië en hun respectievelijke stroomgebieden, de Altamira-grotten of de El Soplao-grot. Ontdek Solares, de Cantabrische stad waar Castilla Spa de Solares ligt. Of Valdecilla, de belangrijkste stad in Medio Cudeyo, bekend om de faam van zijn mineraalwater en de traditionele spa-activiteiten sinds het begin van de 18e eeuw. Ontdek de lokale gebruiken rond Castilla Termal Solares om je als een van de locals te voelen. Bent u er klaar voor?

Route: San Bernardo - Solares, 265 km

Dag 8: Voldaan terug naar huis

De prachtige stad Bilbao is nog niet aan bod gekomen. Afhankelijk van uw vluchttijden heeft u misschien nog kans een korte blik op Bilbao te werpen. Bilbao is een interessante en gezellige stad. Breng een bezoek aan het indrukwekkende Guggenheim museum en bewonder de enorme puppy, de grote hond welke gedecoreerd is met bloemen, die u vindt op het plein voor het museum. Bilbao staat bekend vanwege zijn architectuur. Maak een wandeling over de Puente de Vizcaya, gelegen op een kleine tien kilometer buiten het centrum van Bilbao. Deze 45 meter hoge constructie van ijzer en staal vormt de verbinding tussen de voormalige vissersplaatsen Portugalete en Getxo en staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. Vervolgens vliegt u, na een geweldige reis, weer terug naar huis.

Route: Solares - Luchthaven Bilbao, 92 km

Overnachtingen 8-daagse reis

1 nacht, Pamplona, Pamplona El Toro
2 nachten Burgo de Osma, Castilla Termal Burgo de Osma
2 nachten San Bernardo, Castilla Termal Monasterio de Valbuena
2 nachten Solares, Castilla Termal Solares

Overnachtingen 11-daagse reis

2 nachten, Pamplona, Pamplona El Toro
3 nachten Burgo de Osma, Castilla Termal Burgo de Osma
3 nachten San Bernardo, Castilla Termal Monasterio de Valbuena
2 nachten Solares, Castilla Termal Solares

Overnachtingen 15-daagse reis

3 nachen, Pamplona, Pamplona El Toro
4 nachten Burgo de Osma, Castilla Termal Burgo de Osma
4 nachten San Bernardo, Castilla Termal Monasterio de Valbuena
3 nachten Solares, Castilla Termal Solares

Vluchtinformatie

Deze reis is gebaseerd op de meest voordelige beschikbare vluchten. Gedurende het boekingsproces op de website kunt u direct het vluchtschema kiezen. Gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen van de luchtvaartmaatschappij en kunnen anders zijn dan hierboven gecommuniceerd.

Handbagage is inbegrepen. Per luchtvaartmaatschappij zijn de afmetingen en het aantal kg verschillend. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunt u gratis 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm voor onder de stoel voor u. Voor het meenemen van overige (ruim)bagage worden over het algemeen kosten in rekening gebracht. Deze kosten variëren per luchtvaartmaatschappij, bestemming, reisdatum, boekingsklasse en of een combinatie van dit alles. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert andere voorwaarden voor check-in en bagage. Wij raden u daarom aan om vooraf, via de officiële website van de luchtvaartmaatschappij, na te gaan of het verplicht is om online in te checken, vanaf wanneer u online kunt inchecken en wat de exacte regels voor hand- en ruimbagage zijn.

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.styleintravel.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van AVIS inbegrepen tenzij anders vermeld. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW-verzekering, diefstalverzekering, one way fees, kentekenregistratietoeslag. Er is een eigen risico in geval van schade en/of diefstal. In sommige gevallen is de all-inclusive verzekering / SuperCover reeds inclusief. Dit is terug te vinden bij details van de reis.

Tijdens het boekingsproces ziet u meer informatie over de categorie auto en het aantal inbegrepen huurdagen. Afkoop van het eigen risico of een upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces bijboeken of na boeking nog reserveren.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er kunnen toeslagen gelden voor bestuurders onder de 25 jaar.

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvangt u informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft u toegang tot informatie over uw reis. Onder andere uw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij uw route heeft u zo altijd direct bij de hand.

Pamplona El Toro Hotel & Spa

Op het platteland van Navarra vindt u El Toro Hotel & Spa. Het sfeervolle hotel ligt iets buiten het centrum van Pamplona en biedt voldoende parkeergelegenheid. De ruime kamers bieden airconditioning, een flatscreen-tv en een minibar en in de badkamer vindt u gratis toiletartikelen, een bad of douche en een haardroger. Bovendien serveert het restaurant van het hotel gerechten uit Navarra. In de spa kunt u genieten van een sauna, binnenzwembad, het fitnesscentrum en massages. Op korte afstand van het hotel vindt u de golfbaan Zuasti.

Castilla Termal Burgo de Osma

Het 4-sterren Castilla Termal Burgo de Osma is gevestigd in een karakteristiek 16e-eeuws gebouw, namelijk de voormalige universiteit van Santa Catalina. Het gebouw valt mede op door de nog originele voorgevel en zijn binnenplaats in Renaissance-stijl met grote glazen koepel. De kamers zijn comfortabel ingericht met behoud van de historische sfeer. U kunt o.a. gebruik maken van WiFi, airconditioning, een kluisje, bureau en televisie. In het restaurant kunt u de beste gerechten met gebruik van streekproducten proeven en op de wijnkaart staan toonaangevende Spaanse wijnen. Maakt u zeker gebruik van de uitgebreide wellnessfaciliteiten van Burgo de Osma waar er gebruik gemaakt wordt van thermaal water en geneeskrachtig mineraalwater. Er is tevens een buitenzwembad en parkeergelegenheid.

Castilla Termal Monasterio de Valbuena

Castilla Termal Monasterio de Valbuena is een 5-sterren hotel en ligt in San Bernardo in de regio Castilla y Leon. Het hotel is gehuisvest in het best bewaarde cisterciënzerklooster van Europa en stamt maar liefst uit de 12e eeuw. Dit maakt uw verblijf wel extra bijzonder. De sfeervolle en elegant ingerichte kamers beschikken o.a. over airconditioning en een televisie en u kunt gebruik maken van gratis WiFi. In het hotel kunt u genieten van een complete wellness-ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van geneeskrachtig mineraalwater. Buiten vindt u een terras en een buitenzwembad met panoramisch uitzicht. Geniet in het restaurant van de beste lokale producten en een uitstekend glas wijn.

Castilla Termal Solares

In het 4-sterren Castilla Termal Solares geniet u van een ontspannen verblijf in een historisch gebouw. Solares is gelegen in de noordelijke Spaanse regio, Cantabrië. Het ligt in de buurt van Santander en de mooiste stranden die deze regio rijk is. In 1828 werden de wateren goedgekeurd als zijnde helend en daarom werd er in de 20e eeuw de eerste Spa van de regio geopend. Een bezoek aan de uitgebreide wellnessfaciliteiten in het hotel is erg aan te bevelen! De kamers zijn comfortabel ingericht en u kunt o.a. gebruik maken van airconditioning, televisie en gratis WiFi. In het restaurant geniet u van lokale specialiteiten en uitstekende wijnen.

Maatwerkaanvraag (reis) via Style in Travel

Bijzonder en veelzijdig Spanje...

Daniel Martinez, Product Manager & Reisspecialist

Spanje, het land van de tapas en sangria, waanzinnige kunstwerken van Gaudí, zonnige Costa's, vele fiësta's én siësta's en niet te vergeten tal van bijzondere (werelderfgoed) steden. Ontdek de schoonheid van Noord-Spanje, beklim de Vizcaya brug in Bilbao en eet aansluitend de heerlijkste pinxtos in een lokale bar. Dwaal over de pleinen van Madrid, drink wijn in Toledo en bewonder de schoonheid van Salamanca. Vind rust in Extremadura, laat u imponeren door het Alhambra in Granada, surf op de zee bij Tarifa en geniet op de hagelwitte stranden van dit plaatsje van het zicht op buurland Marokko. In Spanje raakt u nooit uitgekeken!

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips