Zoek op land, regio of reis

×

La Rioja...

La Rioja

La Rioja, gelegen in Noord-Spanje, staat bekend om zijn wijngaarden, prachtige landschappen en historische steden.

La Rioja is wereldberoemd vanwege zijn wijnproductie, vooral de rode wijnen. Bezoek de vele wijngaarden (bodegas) in de regio voor wijnproeverijen en rondleidingen. Haro en Logroño zijn goede plaatsen om te beginnen. Bezoek de kloosters van Yuso en Suso in San Millán de la Cogolla, die op de Werelderfgoedlijst staan. Deze kloosters hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de Spaanse taal. De hoofdstad van La Rioja Logroño biedt charmante straatjes, pleinen en tapasbars. Wandel door de Calle Laurel, bekend om zijn tapas, en bezoek de kathedraal van Santa Maria.

Dit mag u niet missen

Ga wandelen in de Sierra de Cebollera dit natuurpark biedt prachtige wandelpaden, met weelderige bossen, bergen en watervallen. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers en wandelaars. Santo Domingo de la Calzada is een historische stad met een indrukwekkende kathedraal en een rijke pelgrimsgeschiedenis. Mis de kip en haan in de kathedraal niet, die een legende vertellen.

De beste reistijd voor La Rioja

Ontdek het prachtige La Rioja in Spanje met de beste reistijd van mei tot en met oktober. Tijdens deze periode kunt u genieten van warme temperaturen en bijna geen neerslag. In augustus bereikt de regio La Rioja de hoogste gemiddelde temperatuur van 28 graden, terwijl januari de laagste gemiddelde temperatuur heeft van 9 graden. Voor wijnliefhebbers is september een ideale maand om naar La Rioja te reizen, wanneer de wijnoogstfeesten in volle gang zijn en u de kans krijgt om de heerlijkste wijnen te proeven.

Bijzonder en veelzijdig Spanje...

Daniel Martinez, Product Manager & Reisspecialist

Spanje, het land van de tapas en sangria, waanzinnige kunstwerken van Gaudí, zonnige Costa's, vele fiësta's én siësta's en niet te vergeten tal van bijzondere (werelderfgoed) steden. Ontdek de schoonheid van Noord-Spanje, beklim de Vizcaya brug in Bilbao en eet aansluitend de heerlijkste pinxtos in een lokale bar. Dwaal over de pleinen van Madrid, drink wijn in Toledo en bewonder de schoonheid van Salamanca. Vind rust in Extremadura, laat u imponeren door het Alhambra in Granada, surf op de zee bij Tarifa en geniet op de hagelwitte stranden van dit plaatsje van het zicht op buurland Marokko. In Spanje raakt u nooit uitgekeken!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips