Zoek op land, regio of reis

×

Stopovers...

Maak een tussenstop in Azië of de Emiraten

Op weg naar Down Under moet u altijd overstappen. Afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij is dat in Azië of in Dubai of Abu Dhabi. Waarom onderbreekt u de lange heen- of terugreis niet even? U kunt de benen strekken, alvast gedeeltelijk aan het tijdsverschil wennen en tegelijkertijd kennismaking met een heel andere bestemming.

U kunt uw reis naar Australië en of Nieuw-Zeeland dus uitstekend combineren met een kort of lang verblijf in o.a. de volgende plaatsen:

Singapore

De kleine stadsstaat Singapore combineert verschillende Aziatische culturen met westerse invloeden. Bent u nog nooit in Azië geweest, dan is Singapore een heel goede kennismaking met dit continent. U kunt er wandelen langs de winkeltjes en tempels in Chinatown en genieten van een authentieke Indische curry in Little India. Maak een boottocht over de Singapore River en geniet van de moderne architectuur van Marina Bay Sands. 's Avonds vindt u o.a. op Clarke Quay vele leuke restaurantjes.

Wilt u langer in Azië verblijven? Dan is Singapore ook een uitstekend begin van een reis door Zuidoost-Azië. Wij stellen graag een stopover op maat voor u samen!

HongKong

HongKong is een moderne metropool, financieel centrum, culturele hotspot, maar tevens een stad vol tradities. Hong Kong is zowel vooruitstrevend als stevig verbonden met het verleden. Naast de torenhoge wolkenkrabbers, wereldberoemde restaurants en moderne winkelcentra vindt u er smalle straatjes met eeuwenoude markten en genezers, heiligdommen en tempels en vissersdorpjes. Een transportsysteem van wereldklasse vervoert u snel door de stad Hong Kong is een leuke bestemming voor een tussenstop, maar om deze intrigerende stad recht te doen is het de moeite waard om hier minstens een paar dagen te verblijven.

Dubai

Een skipiste in de woestijn, geldautomaten die goudstaven uitgeven en palmvormige kunstmatige eilanden voor de kust ... Dubai schuwt overdaad niet. Maar deze bloeiende stad is meer dan glitter en glamour. U kunt er genieten van de eindeloze zon, de uitgestrekte zandstranden en het glinsterende blauwe water van de Perzische Golf, maar ook uitstapjes maken naar de omringende woestijn en overnachten onder de sterren. Tussen de moderne wolkenkrabbers vindt u traditionele bedoeïenengebouwen en soeks, waar u het oude Midden Oosten nog terug vindt..

Abu Dhabi

Hoewel Abu Dhabi wellicht iets minder overweldigend is dan Dubai, doet deze voro Dubai in luxe en weelde. De prachtige Sheikh Zayed Grand Mosque, met Moorse, Arabisch en Mongoolse invloeden is zeker een bezoek waard. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Abu Dhabi Louvre, werken van Matisse, Monet, Leonardo da Vinci en Vincent van Gogh. Liefhebbers van sportauto’s en snelheid moeten Ferrari World Abu Dhabi zeker bezoeken. en natuurlijk het Yas Marina Circuit gelegen bij een imposante jachthaven. Ook zijn er in Abu Dhabi verschillende publieke stranden te vinden.

Klik hier om gelijk naar ons reisaanbod te gaan.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips