Zoek op land, regio of reis

×

Style in Travel Zekerheid...

Zorgeloos boeken bij Style in Travel

Kijkt u er al naar uit om uw volgende vakantie te plannen, maar twijfelt u wegens onzekerheid over een annulering door overmacht? Bij Style in Travel kunt u met alle zekerheid uw reis boeken. Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, wat u als klant de optimale zekerheid biedt als de reis buiten uw macht om geannuleerd moet worden. Wanneer u annuleert wegens persoonlijke redenen, zijn de ANVR voorwaarden van toepassing. U kunt dan het beste contact opnemen met uw verzekering om na te gaan welke situaties onder uw dekking vallen.

Geen reis- of annuleringsverzekering? Dankzij onze samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs.

Vluchtwijziging

De laatste tijd heerst er veel onrust omtrent de luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, wat ook voor onzekerheid zorgt bij reizigers. Als u bij Style in Travel heeft geboekt en er is een vluchtwijziging toegebracht aan uw vlucht, communiceren wij dat gelijk met u en zoeken we naar een geschikte oplossing. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg met u.

Omboekgarantie

Wilt u toch uw vakantie omboeken wegens onzekerheid? Wijzigingen zijn in principe mogelijk zijn tot 28 dagen voor vertrek ad € 50,- per boeking. Daarnaast worden de (eventuele) kosten van betrokken dienstverleners in rekening gebracht. Het kan dus zijn dat u naast de wijzigingskosten ook de meerprijs dient te voldoen.

Repatriëringsgarantie

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Boekt u een pakketreis, dan bent u dus automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Wij brengen u weer veilig terug naar huis in geval van negatief (rood) reisadvies!

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips