Zoek op land, regio of reis

×

Style in Travel Zekerheid...

Zorgeloos boeken bij Style in Travel

Kijkt u er al naar uit om uw volgende vakantie te plannen, maar bent u bang dat u uw geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Of wilt u liever toch omboeken naar een andere bestemming? Heeft u al een voucher en wilt u, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Voor een zorgeloze aanloop naar uw vakantie bieden wij vanaf nu de Style in Travel Zekerheid aan.

Voor een bedrag van 50,- euro per boeking bieden wij u de volgende extra zekerheden:

Geld Terug Garantie

Bij Style in Travel garanderen wij dat u gegarandeerd uw geld terugkrijgt, als het reisadvies voor uw bestemming, wegens COVID-19, binnen twee weken voor vertrek op code rood of oranje staat. Dit geldt ook als u betaald heeft met een voucher (niet geldig voor groepsreizen en incentives). Dit geldt voor alle nieuwe vakanties, geboekt vanaf 1 januari 2021, met vertrek tussen 1 januari 2021 en 31 oktober 2022. Zelfs wanneer wij als reisorganisatie wettelijk een alternatief, zoals een voucher, zouden mogen aanbieden, krijgt u met de Geld Terug Garantie uw betaling teruggestort binnen twee weken nadat uw reis is geannuleerd. Uiteraard kunt u er dan ook voor kiezen om uw reis om te boeken naar een andere bestemming of een andere reisperiode.

Omboekgarantie

Wilt u, vanwege de onzekere situatie op uw geplande bestemming, toch uw vakantie omboeken naar een ander land of een andere reisperiode? Met de omboekgarantie kunt u tot 28 dagen voor vertrek zonder wijzigingskosten uw reis omboeken naar een andere bestemming of een andere vertrekdatum. De omboekgarantie geldt voor alle door Style in Travel aangeboden pakketreizen m.u.v. onze groepsreizen en incentives. ls de reissom van de nieuwe vakantie hoger, dan is de meerprijs van deze vakantie uiteraard voor eigen kosten.

Repatriëringsgarantie

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Boekt u een pakketreis, dan bent u dus automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Wij brengen u weer veilig terug naar huis in geval van negatief (rood) reisadvies!

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips