Zoek op land, regio of reis

×

Unlock Hotels...

De mooiste boutique en charmehotels in Portugal, Unlock yourself!

Bent u op zoek naar een heerlijk ontspannen vakantie in de mooiste en meest romantische hotels? Met deze boutique reizen van Style in Travel verblijft u in kleinschalige charmante en romantische accommodaties van Unlock hotels, een groep van gelijkgestemde accommodaties waar juist deze drie items centraal staan. De hotels ademen allen hun eigen sfeer uit. Elk boutique & charme hotel biedt een unieke ervaring waardoor u altijd verzekerd bent van een onvergetelijke overnachting. Kamers die tot in de puntjes verzorgd zijn, persoonlijk contact met de eigenaar van het hotel en een uitgebreide introductie in de lokale culturen en gewoontes maken een verblijf in de charme hotels net iets specialer!

Speciaal voor u hebben wij 6 mooie fly-drve reizen toegevoegd waarbij u overnacht in kleinschalige en romantische accommodaties in Portugal. Onze inkoper kent de eigenaar, heeft gelet op het service niveau en heeft geselecteerd op gastvrijheid en kwaliteit. Nu alleen bij Style in Travel voor een hele speciale reissom!

Een fly drive is dé manier om Portugal optimaal te kunnen ontdekken. Kies voor de reis naar Portugal die het beste bij u past. Bij aankomst in Portugal staat de huurauto voor u klaar. U overnacht in door ons geselecteerde accommodaties en overdag geniet u van alle vrijheid. Ook als u met uw eigen auto op vakantie wilt naar Portugal, dan is dat mogelijk. Wij stellen dan graag een roadtrip voor u samen, inclusief alle overnachtingen onderweg en in Portugal.

Ontdek de Portugal reizen van Style in Travel

Wilt u ook een vakantie naar Portugal boeken? Al vele jaren zorgen wij, als voormalig Portugal-specialist Girassol Vakanties, voor de mooiste reizen naar Portugal. Wij bezoeken onze accommodaties met regelmaat en kennen het land als geen ander. Wij vinden dan ook de mooiste rondreizen op Portugal voor u. Onze reisspecialisten adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis.

Bewust op reis

Bij Style in Travel zijn wij altijd bezig met duurzaamheid. Daarom zijn wij ons ook extra bewust van de impact van reizen op het milieu. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar accommodaties en regio’s met een beleid dat is gericht op duurzaamheid. Aandacht voor de natuur, klimaat en het in stand houden van lokale culturen en tradities!

Uiteraard begrijpen wij dat toerisme een negatieve invloed heeft op het klimaat. Daarom compenseren wij voor al onze reizigers de CO2-Footprint die zij met onze reizen maken. Bewust reizen betekent dat wij niet alleen de CO2-uitstoot compenseren, maar ook de zogenaamde equivalenten onder de verzamelnaam NOx zoals roet, stikstofuitstoot en de condens strepen die vliegtuigen in de lucht maken. Op deze manier doen wij ons best om de impact van onze reizen zoveel mogelijk te beperken en meer bewustzijn bij reizigers en reisprofessionals te creëren.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips