Zoek op land, regio of reis

×

Boeken...

Frequently Asked Questions

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl, stel uw vraag via het contactformulier of bel 020 428 05 55

Leuk dat u een boeking wilt maken. Op de website tijdens het boekingsproces, of naar aanleiding van een reisvoorstel worden de volgende gegevens gevraagd. Deze hebben wij nodig om uw boeking in gang te kunnen zetten.
- Namen volgens paspoort van iedere reiziger
- Geboortedatum van iedere reiziger
- Naam van de hoofdbestuurder van de auto
- Adresgegevens van de hoofdboeker
- Telefoonnummer
- Gegevens van een thuisblijver (naam en telefoonnummer)

Mocht u niet online kunnen boeken? Of wilt u een reis naar wens aangepast hebben c.q. op maat samenstellen? Neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl, verstuur uw aanvraag via het contactformulier of bel 020 428 05 55

Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel als nog voor u te reserveren. Indien dit lukt is de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een passend alternatief aan proberen te bieden. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Een optie is helaas niet mogelijk op een individuele reis. Wilt u mee met een groepsreis, neem dan telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op het ticket komt de eerste achternaam en de eerste voornaam uit uw paspoort te staan, zonder leestekens en in hoofdletters. De naam wordt gevolgd door MR (mister/meneer), MRS (misses, mevrouw), MISS of MSTR (miss/master voor juffrouw of jongeman voor kinderen). Omdat de ruimte op het ticket beperkt is worden niet alle voor- en achternamen vermeld (bijv. bij gehuwde vrouwen alleen de meisjesnaam).

Correct is eerste officiële voornaam en bij Nederlandse dames de meisjesnaam conform paspoort ingeven als achternaam. Zorg dat u de paspoorten van alle reizigers bij de hand heeft als u gaat boeken, zo weet u zeker dat u de juiste namen en geboortedata doorgeeft. Dit voorkomt fouten en daarmee bespaart u extra kosten en moeite. Controleer de officiële schrijfwijze van uw naam in uw paspoort of op uw identiteitskaart. Van belang is de schrijfwijze tussen de haakjes <<<>>>. Klik hier voor een voorbeeld.

Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs. Voor meer informatie klikt u hier.

U kunt gemakkelijk een overboeking doen op onze ABN Amro bankrekening o.v.v. uw reserveringsnummer - factuurnummer en klantnummer. Ook is het mogelijk om na ontvangst van uw factuur via iDEAL uw betaling te voldoen. U ziet de betaling zodra deze is verwerkt terug in uw 'Mijn Style in Travel' omgeving

Staat uw vraag er niet tussen?

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl of bel ons, Tel. 020 428 05 55

Klik hier om terug te keren naar de veel gestelde vragen pagina

Style in Travel

Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard
NEDERLAND
Tel. 020 428 05 55
Email. info@styleintravel.nl

ANVR nr: 02022
SGR nr: 02609

Kamer van Koophandel nr. 34109283
BTW nr. NL8076.24.500.B.01

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips