Zoek op land, regio of reis

×

Voordat u boekt...

Frequently Asked Questions

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl, stel uw vraag via het contactformulier of bel 020 428 05 55

U mag een rolstoel of rollator mee te nemen, wel dienen wij dit zo spoedig mogelijk van u te vernemen, dit omdat niet elke rolstoel aan boord van een vlucht past. Ook kan er bij een transfer een ander type auto geregeld moeten worden. Van belang zijn de afmetingen (opgevouwen) en het gewicht en indien van toepassing het soort accu.

Een optie is helaas niet mogelijk op een individuele reis. Wilt u mee met een groepsreis, neem dan telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

U kunt in sommige gevallen uw huisdier meenemen. Hiervoor worden kosten berekend, de kosten kunnen per accommodatie verschillen en u dient dit in de meeste gevallen ter plaatse te voldoen. Neemt u altijd voordat u een boeking maakt contact met ons op, na boeking is het helaas niet meer mogelijk om een huisdier toe te voegen.

Staat uw vraag er niet tussen?

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl of bel ons, Tel. 020 428 05 55

Klik hier om terug te keren naar de veel gestelde vragen pagina

Style in Travel

Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard
NEDERLAND
Tel. 020 428 05 55
Email. info@styleintravel.nl

ANVR nr: 02022
SGR nr: 02609

Kamer van Koophandel nr. 34109283
BTW nr. NL8076.24.500.B.01

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips