Zoek op land, regio of reis

×

Allianz Global Assistance...

Allianz Global Assistance, onbekommerd op reis...

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Maar ook op heel veel plaatsen. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance bent u verzekerd voor schade die u tijdens uw reis oploopt. Er zijn verschillende soorten reisverzekeringen. Voor klanten die een reisverzekering boeken, boeken wij het pakket inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten. Leest u bij het afsluiten van uw reisverzekering altijd goed de polisvoorwaarden na.

Een annuleringsverzekering vergoedt schade indien u door een bepaalde gebeurtenis niet op reis kunt of uw reis moet afbreken. De verzekeraar zorgt ervoor dat u de kosten van de annulering van de reis terugkrijgt. De meeste annuleringsverzekeringen vergoeden ook de annuleringskosten als u uw reis tussentijds moet afbreken, bijvoorbeeld omdat een familielid ernstig ziek is geworden of overleden is. U krijgt dan de reissom terug of een deel hiervan. In uw polisvoorwaarden leest u precies wat geldige redenen zijn om de reis te annuleren.

Een annuleringsverzekering en/of een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is bij te boeken voor al onze reizen zolang u de Nederlandse nationaliteit heeft en in Nederland woonachtig bent. Als u geen reisverzekering heeft afgesloten en er overkomt u iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Ook raadt Style in Travel u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen kunnen, maar hoeven niet, via ons afgesloten te worden. U kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij Style in Travel afsluiten door dit bij boeking aan te geven. Het factuurnummer van Style in Travel is dan tevens uw polisnummer van de verzekering. Style in Travel biedt verzekeringen aan van Allianz Global Assistance.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips