Allianz Global Assistance

Vakantie is belangrijk.... U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en reisverzekeringen voor dekking van schade. Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs.

Met de door ons geselecteerde Combinatie B verzekering bent u verzekerd voor onder meer medische kosten, bagage en voorziene kosten indien u eerder naar huis moet. Bekijk hier een kort overzicht / verzekeringskaart (pdf-bestand) waarvoor u wel en niet verzekerd bent. Kosten zijn € 1,85 p.p. per dag voor reizen binnen Europa:  € 2,75 p.p. per dag voor reizen wereldwijd, exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada en € 3,40 p.p. per dag voor reizen wereldwijd, inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

De annuleringsverzekering vergoedt uw kosten wanneer u onverhoopt niet (meer) kunt reizen omdat u vanwege ernstige omstandigheden verhinderd bent. Zowel bij annulering voor vertrek als bij het afbreken van uw vakantie wordt de volledige reissom vergoed. Bekijk hier een kort overzicht / verzekeringskaart (pdf-bestand) waarvoor u wel en niet verzekerd bent. Kosten zijn 6% van de reissom + 21% assurantiebelasting en € 5,45 poliskosten.