Waarom Style in Travel?

Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander en bieden u een totaalproduct aan. Wij bezoeken bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag van ons dus verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden die voorhanden is, en natuurlijk tegen de beste prijs en condities. Dit voorkomt verassingen……..Wij brengen jaarlijks duizenden klanten tot volle tevredenheid naar onze bestemmingen.

Vele voordelen

En… boeken via Style in Travel biedt u vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Meerdere vluchten per dag naar diverse bestemmingen,  ook met de low cost carriers. Tijdens het samenstellen van de routes kijken wij altijd naar authenticiteit en historische en culturele hoogtepunten. Style in Travel kent de variëteit van de bestemming beter en biedt juist extra mogelijkheden om een route te kiezen die aan uw individuele smaak voldoet. Maatwerk en slim doordachte routes staan centraal. Style in Travel is de specialist op het gebied van fly-drives. Of u nu kiest voor verblijf in comfortabele hotels, landhuizen en quintas, Pousadas, Paradores, agriturismo of natuurlodges; bij Style in Travel bent u aan het juiste adres!

 

Psst...

 

Op zoek naar een super voordelige vakantie?

Meld je dan hier aan. Dan nemen wij contact met u op voor een vakantie die perfect bij u past.


Uw reis is in goede handen

Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam die de bestemmingen bijzonder goed kennen. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Groepsreizen en incentives

Style in Travel heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Bestemmingsspecialisten onder een dak

Op deze website vindt u een selectie van ons reisaanbod. Maar er is meer! Style in Travel omvat een groot aantal bestemmingsspecialisten, die u op weg kunnen helpen met het samenstellen van uw reis. Vindt u op deze website niet de reis van uw keuze? Kijk dan gerust op een van onderstaande websites voor een uitgebreid aanbod. Of neem contact met ons op voor een reis op maat.