Zoek op land, regio of reis

×

Grand Tour of Switzerland...

Grand Tour of Switzerland

Dankzij de grote afwisseling en de goed ontwikkelde wegen, is Zwitserland het ideale reisland. In bijna geen enkel ander land liggen de landschappelijke hoogtepunten en andere bezienswaardigheden zo dicht bij elkaar als in Zwitserland. De Grand Tour of Switzerland verenigt de hoogtepunten van Zwitserland op één route.

De route verbindt de highlights van Zwitserland middels landschappelijk fraaie routes. De indrukwekkende Grand Tour brengt 44 hoogtepunten van Zwitserland samen op een reis over vijf Alpenpassen, langs 22 meren en 11 UNESCO-werelderfgoedlocaties. De tocht brengt u in de bergen van de Alpen en in de historische steden, langs traditie en geschiedenis, natuur en cultuur, kunst en architectuur, het bekende en het onbekende, de rust en het avontuur. Een onvergetelijke ervaring!

In plaats van de hele Grand Tour kunt u ook een aantal etappes doen en binnen die etappes wat meer activiteiten. De keuze is aan u! Een groot deel van de route kunt u ook per trein afleggen over de mooiste spoortrajecten van de wereld. En...de Grand Tour is zo uitgestippeld dat u deze ook zonder problemen met een elektrische auto kunt rijden!

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips