Zoek op land, regio of reis

×

Grand Tour of Switzerland...

Grand Tour of Switzerland

Dankzij de grote afwisseling en de goed ontwikkelde wegen, is Zwitserland het ideale reisland. In bijna geen enkel ander land liggen de landschappelijke hoogtepunten en andere bezienswaardigheden zo dicht bij elkaar als in Zwitserland. De Grand Tour of Switzerland verenigt de hoogtepunten van Zwitserland op één route.

De route verbindt de highlights van Zwitserland middels landschappelijk fraaie routes. De indrukwekkende Grand Tour brengt 44 hoogtepunten van Zwitserland samen op een reis over vijf Alpenpassen, langs 22 meren en 11 UNESCO-werelderfgoedlocaties. De tocht brengt u in de bergen van de Alpen en in de historische steden, langs traditie en geschiedenis, natuur en cultuur, kunst en architectuur, het bekende en het onbekende, de rust en het avontuur. Een onvergetelijke ervaring!

In plaats van de hele Grand Tour kunt u ook een aantal etappes doen en binnen die etappes wat meer activiteiten. De keuze is aan u! Een groot deel van de route kunt u ook per trein afleggen over de mooiste spoortrajecten van de wereld. En...de Grand Tour is zo uitgestippeld dat u deze ook zonder problemen met een elektrische auto kunt rijden!

Klik hier om gelijk naar ons reisaanbod te gaan.

De Ultieme Roadtrip door de Alpen

De Grand Tour of Switzerland is de ultieme roadtrip. Zelfs in beelden met beroemdheden als Roger Federer en Anne Hathaway eist het landschap van Zwitserland alsnog de hoofdrol op!
Roger Federer is dé ambassadeur van Zwitserland Toerisme. Samen met Oscarwinnares Anne Hathaway promoot hij de Grand Tour of Switzerland en toont hij u zijn persoonlijke hoogtepunten. Ook Anne Hathaway heeft zich ontpopt als Zwitserland-fan. “Voor de opnames was ik samen met mijn gezin in de Zwitserse bergen en het was er niet alleen heel erg mooi, iedereen was ook beleefd, lief, attent en – het is echt waar – buitengewoon punctueel”.Roger's Choice

Langs de Grand Tour of Switzerland wordt de diversiteit van de Zwitserse natuur getoond, tijdens een onvergetelijke roadtrip die boordevol met het beste van Zwitserland zit. Maak de reis nog onvergetelijker met de persoonlijke tips van Roger Federer, uw officiële reisgids op deze “allerbeste roadtrip van de Alpen".

Grand Tour of Switzerland App

Plan nu uw reis over de Grand Tour of Switzerland met de handige app. Lees alles over de bezienswaardigheden langs de route en plan de stops tijdens de reis voordat u op weg gaat. Heeft u een elektrische auto. In deze app vindt u alle informatie over de oplaadpunten onderweg.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips