Zoek op land, regio of reis

×

Art & Culture groepsreizen ...

Onze Art & Culture groepsreizen

Style in Travel Groepsreizen biedt reeds vele jaren een breed scala aan culturele groepsreizen.
Reizen naar bestemmingen met name in Europa, maar ook naar Rusland waar de metropolen Moskou en St. Petersburg worden bezocht. Ons aanbod is veelal thematisch. Cultuur, kunst, muziek maar ook culinair. We reizen in kleine groepen, zijn ons bewust van de geldende maatregelen in het land van bestemming en voeren de reis uit met inachtneming van de veiligheid van de deelnemers en reisbegeleider. Al onze reizen staan onder begeleiding van deskundigen op verschillende vakgebieden: kunst, archeologie, geschiedenis en muziek. Art & Culture biedt reizen op een inhoudelijk hoog niveau met tijdens de reis inleidingen en lezingen.

Zo bezoekt u tijdens een kunstreis naar Parijs de monumentale stadspaleizen die dankzij kapitaalkrachtige mecenassen in volle glorie hersteld zijn. In deze paleizen en musea wordt u rondgeleid langs beroemde verzamelingen Franse antieke kunst maar ook langs spectaculaire uitingen van hedendaagse kunst. Voor deze kunstvorm gaan wij uiteraard naar de Biënnale in Venetië en naar de Documenta in Kassel. Archeologie en geschiedenis van de Romeinen staan centraal in de Provence en in Trier, waar belangrijke tentoonstellingen te zien zullen zijn over de ondergang van het Romeinse Rijk. Wij houden voor u het actuele aanbod van tentoonstellingen en musea in de gaten.

Vanaf 2022 breiden wij, naast ons aanbod vlieg- en touringcarreizen, verder uit met kunst- en cultuurreizen per internationale treinen.
Het reizen met de trein brengt veel voordelen met zich mee. Zo geeft het naast rust en comfort ook een enorm groen vervoersalternatief. De populariteit van treinreizen is de afgelopen jaren sterk toegenomen, en dat is niet voor niks, want u bent vaak al binnen een paar uur op uw bestemming. Maar dan zonder douane formaliteiten en zonder lange wachtrijen.

Het reisaanbod...

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips