Zoek op land, regio of reis

×

Belgie...

Op vakantie bij de zuiderburen

Lekker even op vakantie gaan zonder de lange rit naar de bestemming? Kies dan voor een roadtrip naar België. Geniet van de oude steden en de prachtige natuur van de Ardennen. Leg uw handdoek een dagje neer op het strand van de schilderachtige kustplaatsen of geef u over aan de Bourgondische levensstijl. België staat immers bekend om zijn heerlijke lekkernijen; kies voor een echte Belgische wafel, geniet van een bord Vlaamse frieten of drink een koud Belgisch biertje.

Om uw vakantie in België uniek te maken, heeft Style in Travel arrangementen samengesteld om de zuiderburen beter te leren kennen. Mooie arrangementen met bijzondere extra’s, zoals een gastronomisch diner en soms zelfs een picknick, en een verblijf in boetiekhotels. Ontdek België per Vespa, verken het mooie Belgisch-Limburg per fiets of kom helemaal tot rust in één van de beste wellnesscentra van België.

Historisch Gent...

Naomi Koblens, Reisspecialist & Product Manager

Gent, een bijzondere stad op korte afstand van Nederland en een stad die voelt als een openluchtmuseum. De stad heeft een rijke geschiedenis en de historie is overal in de stad terug te vinden. In de middeleeuwen was Gent een van de belangrijkste havens van Europa wat Gent tot een rijke stad maakte. De rijkdom was terug te vinden in de prachtige, statige huizen, de grachtenpanden en de kerken. Het rijke verleden is nog steeds terug te vinden in Gent en is mede de aantrekkingskracht voor een bezoek aan deze stad. Wandel over de Graslei, vaar door de grachten en bezoek het kasteel Gravensteen. Aan mooie winkels is er in Gent geen gebrek, evenals aan restaurants en cafés waar u een Belgisch biertje kunt drinken. Op zoek naar een leuk souvenier? De Gentse neuzen en de Belgische chocolade zijn een aanrader!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips