Zoek op land, regio of reis

×

Belgie...

Op vakantie bij de zuiderburen

Lekker even op vakantie gaan zonder de lange rit naar de bestemming? Kies dan voor een roadtrip naar België. Geniet van de oude steden en de prachtige natuur van de Ardennen. Leg uw handdoek een dagje neer op het strand van de schilderachtige kustplaatsen of geef u over aan de Bourgondische levensstijl. België staat immers bekend om zijn heerlijke lekkernijen; kies voor een echte Belgische wafel, geniet van een bord Vlaamse frieten of drink een koud Belgisch biertje.

Om uw vakantie in België uniek te maken, heeft Style in Travel arrangementen samengesteld om de zuiderburen beter te leren kennen. Mooie arrangementen met bijzondere extra’s, zoals een gastronomisch diner en soms zelfs een picknick, en een verblijf in boetiekhotels. Ontdek België per Vespa, verken het mooie Belgisch-Limburg per fiets of kom helemaal tot rust in één van de beste wellnesscentra van België.

De beste reistijd voor België

De beste reistijd voor België hangt af van uw persoonlijk voorkeuren en reiswensen. Voor een uitstapje naar Brugge, Antwerpen of Brussel kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door terecht in dit land. U moet echter rekening houden met de zomer, omdat het dan in de stad erg heet kan zijn. Het klimaat van België verschilt nauwelijks van het Nederlandse klimaat. Het enige verschil zijn de hoger gelegen gebieden, met de name de Ardennen. In de Ardennen is het koeler en natter dan in de rest van België. Een zomervakantie is goed te doen in België, de Vlaamse kust is rijk aan kilometers lange stranden. In juli en augustus kunt u een verkoelende duik nemen in de zee, het water is dan rond de 20 graden direct aan de kust. Over het algemeen is de beste reistijd voor België april t/m oktober met uitgelicht de zomer. De winter en herfst zijn in België erg koud, net zoals in Nederland.

Historisch Gent...

Naomi Koblens, Reisspecialist & Product Manager

Gent, een bijzondere stad op korte afstand van Nederland en een stad die voelt als een openluchtmuseum. De stad heeft een rijke geschiedenis en de historie is overal in de stad terug te vinden. In de middeleeuwen was Gent een van de belangrijkste havens van Europa wat Gent tot een rijke stad maakte. De rijkdom was terug te vinden in de prachtige, statige huizen, de grachtenpanden en de kerken. Het rijke verleden is nog steeds terug te vinden in Gent en is mede de aantrekkingskracht voor een bezoek aan deze stad. Wandel over de Graslei, vaar door de grachten en bezoek het kasteel Gravensteen. Aan mooie winkels is er in Gent geen gebrek, evenals aan restaurants en cafés waar u een Belgisch biertje kunt drinken. Op zoek naar een leuk souvenier? De Gentse neuzen en de Belgische chocolade zijn een aanrader!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips