Zoek op land, regio of reis

×

Bijzondere Ierse accommodaties...

Ontdek het beste van Ierland met verblijf in bijzondere accommodaties

Een unieke plek om te slapen. Wij bieden een prachtige collectie aan van luxe boutique hotels, landhuizen en kastelen verspreid door Ierland. Deze exclusieve hotels bieden een unieke ervaring op elke locatie. Of u nu verblijft aan de kust, in een stadscentrum of ervoor kiest om actief te zijn op het Ierse platteland, er is voldoende keus.


Overnachten in kastelen, herenhuizen, landhuizen en boutique hotels

Uw accommodatie is gevestigd in gerestaureerde kastelen, herenhuizen, landhuizen en boutique hotels. Door hun kleinschaligheid bent u verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service.

Kastelen
Heeft u ooit willen verblijven in een echt Iers kasteel? Dan is dit uw kans, in de collectie van luxe boutique hotels, landhuizen en kastelen, bevinden zich verschillende 3- en 4-sterren kasteel hotels. Waarvan enkele zelfs stammen uit 1590. U gaat terug in de tijd wanneer u de indrukwekkende ingang benaderd, geniet van de prachtige omgeving, historische locaties en de ommuurde tuinen. Elk kasteel heeft zijn eigen geschiedenis? een bijzondere ervaring!

Herenhuizen
Ervaar de architectonische grootsheid van de tijdloze herenhuizen. Ontspan bij turfvuren in de met licht gevulde salons, bewonder kunst en antiek in de ruime gangen, verken de ongerepte privéterreinen en kom volledig tot rust.

Landhuizen
De Country House hotels bieden een intieme luxe accommodatie. Denk aan openhaarden gestookt op turf, heerlijke leunstoelen en bibliotheken vol boeken. In de keuken wordt gewerkt met streekproducten en in de kleine bar treft u de locals na werktijd.

Boutique hotels
De luxury boutique hotels in Dublin, Cork, Galway, Kerry en in de rest van het land, bieden een ontspannende atmosfeer in een luxe omgeving. Vele beschikken over goede restaurants met verse lokale producten.

Ga direct naar het reisaanbod in Ierland

Bijzonder overnachten op bijzondere locaties

Colinda Klijn

Ontdek Ierland en Noord-Ierland, twee bijzondere landen die veel te bieden hebben op het gebied van cultuur, natuur en culinair genieten. Verblijf in een kasteel, herenhuis of landhuis, een bijzondere en authentieke accommodatie, die u meeneemt in de rijke geschiedenis van het het land.

Boekt u bij ons een fly-drive dan staat bij aankomst de huurauto op de luchthaven voor u klaar. Na de instructie van de verhuurmaatschappij rijdt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie. Of u nu de gebaande paden wilt betreden of deze helemaal wilt verlaten, het vriendelijke personeel staat graag voor u klaar met advies.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips