Zoek op land, regio of reis

×

Boutique & Charme...

De mooiste boutique hotels

Bent u op zoek naar een heerlijk ontspannen vakantie in de mooiste en meest romantische hotels? Met de boutique reizen van Style in Travel verblijft u in kleinschalige en romantische hotels, of dat nu landelijk gelegen of juist midden in de bruisende stad is. U leert de eigenaar persoonlijk kennen en maakt echt deel uit van de lokale bevolking tijdens uw verblijf in onze boutique en charme hotels!

Bijzonder overnachten

Een verblijf in een charme hotel staat garant voor mooie herinneringen. Elk boutique en charme hotel biedt een unieke ervaring waardoor u altijd verzekerd bent van een onvergetelijke overnachting. Kamers die tot in de puntjes verzorgd zijn, persoonlijk contact met de eigenaar van het hotel en een uitgebreide introductie in de lokale culturen en gewoontes maken een verblijf in de charme hotels net iets specialer!

Boutique hotels in Spanje en Portugal

Wilt u uw vakantie in Spanje of Portugal combineren met een verblijf in één van onze boutique hotels? Kies dan voor een verblijf in één van onze vele Paradores of Pousadas. Deze typische boutique hotels staan altijd garant voor een unieke ervaring. Geniet van de kleinschaligheid van onze boutique hotels en ervaar de Spaanse of Portugese cultuur zoals nooit tevoren.

Boutique reizen bij Style in Travel

Bij Style in Travel vindt u een ruim aanbod aan boutique reizen naar de mooiste bestemmingen. Of u nu kiest voor een verblijf in onze Paradores in Spanje, vakantie in één van onze Pousadas in Portugal of een andere exotische bestemming, met onze boutique en charme hotels bent u gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring!

Bewust op reis

Bij Style in Travel zijn wij altijd bezig met duurzaamheid. Daarom zijn wij ons ook extra bewust van de impact van reizen op het milieu. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar accommodaties en regio’s met een beleid dat is gericht op duurzaamheid. Aandacht voor de natuur, klimaat en het in stand houden van lokale culturen en tradities!

Uiteraard begrijpen wij dat toerisme een negatieve invloed heeft op het klimaat. Daarom compenseren wij voor al onze reizigers de CO2-Footprint die zij met onze reizen maken. Bewust reizen betekent dat wij niet alleen de CO2-uitstoot compenseren, maar ook de zogenaamde equivalenten onder de verzamelnaam NOx zoals roet, stikstofuitstoot en de condens strepen die vliegtuigen in de lucht maken. Op deze manier doen wij ons best om de impact van onze reizen zoveel mogelijk te beperken en meer bewustzijn bij reizigers en reisprofessionals te creëren.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips