Zoek op land, regio of reis

×

Connemara National Park...

Verken het spectaculaire Connemara National Park.

Het Connemara National Park, is gelegen in het westen van Ierland in County Galway. Het beslaat zo'n 2.000 hectare aan bergen, uitgestrekte moerassen, heidevelden, graslanden en bossen. De bergen Benbaun, Bencullagh, Benbrack en Muckanaght, maken deel uit van de beroemde Twelve Bens.

Wandel één van de schilderachtige routes waar u Connemara-pony's, edelherten en vogels kunt spotten zoals veldleeuweriken en slechtvalken. Geniet van de vergezichten vanaf de top van Diamond Hill en spot in de verte de eilanden Inishturk, Inishshark en Inishbofin. Ontdek verlaten huizen, oude schaapskooien, een ijshuis en Tobar Mweelin, een put die vroeger werd gebruikt om Kylemore Abbey van water te voorzien

Uiteraard mag een bezoek aan Kylemore Abbey niet ontbreken. Leer over de geschiedenis van tragedie, romantiek, educatie en spiritualiteit. Ontdek de prachtig gerestaureerde stijlkamers. Verken de 6 hectare grote Victoriaanse ommuurde tuin met zijn gerestaureerde tuingebouwen, formele bloemen-, groente- en kruidentuin. De neogotische kerk ligt op korte loopafstand van de abdij en vlakbij ligt ook het mausoleum waar Mitchell en Margaret Henry naast elkaar begraven liggen.
Geniet in The Tea House van huisgemaakt gebak zoals appeltaart met custardsaus.

Verken Connemara National Park en bewonder het ongelooflijke landschap waar ruige bergen het dramatische landschap domineren.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips