Zoek op land, regio of reis

×

Midden-Jutland...

Midden-Jutland

Midden-Jutland heeft veel te bieden! U vindt hier rivieren, bergen en het grootste meer van Denemarken. De combinatie van de natuur en een bezoek aan de dorpen en steden maakt Midden-Jutland een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin.

De levendige studentenstad Århus heeft een historisch centrum, De Latijnse wijk is goed bewaard gebleven en uitstekend te voet te verkennen. Onderweg zult u talloze leuke winkels en hippe restaurants passeren. In het openluchtmuseum Den Gamle By zijn 75 historische huizen en 20 verschillende steden samengebracht. Een wandeling terug in de tijd door dit museum is zeker aan te raden. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het ARoS Kunstmuseum, een van de grootste musea in Noord-Europa. Wilt u de rust opzoeken? Ga dan naar Mols Bjerge National Park, op ca. 30 minuten rijden van Århus. Het park heeft een gevarieerd, heuvelachtig landschap met prachtig witte zandstranden. Het charmante dorpje Ebeltoft ligt middenin het park. Of ga het binnenland in en verken al wandelend of fietsend het Deense merengebied en het historische stadje Skanderborg.

Ten noorden van Skanderborg ligt de groene plaats Truust, wat een prima uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen. Ga vissen in het nabijgelegen meer of pak de fiets en ontdek de groene omgeving.

Combineer de natuur en de steden met een bezoek aan Legoland of spot giraffen en zebra's in safaripark Givskud Zoo. U zult zich in Midden-Jutland niet snel vervelen.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips