Zoek op land, regio of reis

×

Londen...

Londen

Londen is nog altijd de grootste trekpleister van het Verenigd Koninkrijk. De stad is meer dan 2000 jaar geleden als Romeinse kolonie gesticht. Er zijn veel bezienswaardigheden en deze variëren van historische gebouwen, musea en theaters tot beroemde winkelstraten, moderne architectuur en prachtige parken. U treft hier natuurlijk ook vele pubs, dubbeldekker bussen en de typische rode telefooncellen.

Met meer dan 30.000 winkels is Londen een paradijs voor shoppers. Het aanbod loopt uiteen van haute couture en topmerken aan Bond Street tot hip en alternatief op straatmarkten in Camden, Notting Hill en Brick Lane.

U vindt hier indrukwekkende historische attracties zoals het St. Paul's Cathedral en de Tower of London en moderne attracties zoals The London Eye. Het Tate Modern (het best bezochte museum voor moderne kunst ter wereld) mag u niet gemist hebben.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd door de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips