Zoek op land, regio of reis

×

Noordwest-Engeland...

Noordwest-Engeland

Het noordwesten is een traditionele industriestreek, u vindt hier steden als Liverpool en Manchester.

Manchester; Stadiontours, wandelingen door eeuwenoude steegjes, musea en een levendig stadscentrum maken Manchester tot een unieke stad waar de bewoners trots op zijn.

Liverpool; deze stad aan de Mersey River ligt in het noordwesten van Engeland en is vooral bekend vanwege The Beatles. Naast The Beatles is het ook de thuishaven van voetbalclubs FC Liverpool en Everton. De stad is groot geworden door handel en zeevaart. Dit ziet u terug in de gerenoveerde, sfeervolle haven Albert Dock en de interessante maritieme musea. Verder kent Liverpool gezellige pubs, leuke winkels en goede restaurants

Lake District
Het Lake District heeft prachtige landschappen, spectaculaire vergezichten, mooie valleien en vele meren. De sfeervolle dorpjes beschikken over gezellige pubs en restaurants. Het Lake District leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, er zijn ongeveer 40 routes beschikbaar. Maak ook een boottochtje op Lake Windermere en geniet van de prachtige natuur.

De Cumbrian Mountains met de bijna 1000meter hoge Scafell Peak als hoogste top van Engeland zijn een eldorado voor sportieve wandelaars, bergbeklimmers en mountainbikers.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd over de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips