Zoek op land, regio of reis

×

West Midlands...

West Midlands

In de Midlands valt er van alles te ontdekken. U vindt hier Warwick met het mooiste middeleeuwse kasteel (Warwick Castle), maar ook de geboorteplaats van dichter en schrijver William Shakespeare, Stratford-upon-Avon met zijn geboortehuis en graf.

The Cotswolds
The Cotswolds is één van de mooiste gebieden van Engeland en is niet voor niets al jaren ongekend populair bij reizigers. Het gebied staat bekend om zijn glooiende heuvels en eeuwenoude dorpen en steden. Bezoek de prachtige tuinen en wandel door deze prachtige omgeving.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd over de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips