Zoek op land, regio of reis

×

Yorkshire...

Yorkshire

Het midden en noorden van Yorkshire worden ingenomen door de 2 nationale parken; Yorkshire Dales National Park en het North York Moors National Park. De Dales en de Moors zijn het domein van fietsers, wandelaars, ruiters en vissers. Tip: Mocht u erop uit gaan, zorg dat uw accommodatie weet waar u bent.

U vindt hier ook de meest gezellige kustplaatsjes, zoals Whitby (thuishaven James Cook) en Scarborough.

York is één van de oudste (ommuurde)steden van Engeland en heeft een prachtig bewaard gebleven middeleeuws stadsbeeld. Bezoek de imposante York Minster, wandel door de Middeleeuwse Shambles of over de stadsmuren en leer alles over de geschiedenis van de stad in het Jorvik Viking Centre. Hoewel Leeds iets minder bekend is dan York is deze stad ook zeker de moeite van het bezoeken waard.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd over de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips