Zoek op land, regio of reis

×

Zuidoost-Engeland...

Zuidoost Engeland

De kust van Zuid-Engeland bestaat uit brede baaien, krijtrotsen en uitgestrekte zandstranden. Het aantrekkelijke binnenland heeft een glooiend landschap met bossen, heidevelden en rivierdalen.

De graafschap Kent wordt ook wel 'Garden of England' genoemd. U vindt hier enkele van de mooiste tuinen van het Verenigd Koninkrijk zoals Sissinghurst Castle Gardens, Godinton House en Goodnestone Park.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd over de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips