Zoek op land, regio of reis

×

Bijzonder overnachten in Frankrijk...

Bijzonder overnachten in Frankrijk

U verblijft tijdens uw reis door Frankrijk met Style in Travel in unieke accommodaties. Wij selecteerden voor u een select aantal gastvrije chambre d'hotes, kleinschalige charmehotels en historische kastelen. Zoals u van ons gewend bent, reserveren wij uitsluitend accommodaties met een lokaal karakter.

Gastvrije Chambre d'Hotes
Chambre d'Hotes zjin kleinschalige bed & breakfast-accommodaties, waarbij u als het ware bij de eigenaren thuis overnacht. U verblijft in een eigen kamer, met eigen badkamer, maar deelt de overige ruimtes in het huis met de andere gasten. Het ontbijt, dat door uw gastheer en gastvrouw wordt bereid, gebruikt u meestal gezamenlijk. 's Avonds is er de mogelijkheid om te dineren (op reservering). Men serveert dan een table d'hotes, oftewel een vast menu met beperkte keuze aan gerechten. Uiteraard zal met allergieën en diëten rekening worden gehouden. Het voordeel van overnachtingen in een Chambre d'Hotes is dat u veel contact zult hebben met de gastvrije eigenaren. Zij zullen u ook graag allerlei tips geven voor uitstapjes en activiteiten.

Charmehotels
Onze charmehotels zijn meestal gevestigd in historische panden, zoals een oud ziekenhuis of landhuis. De hotels beschikken over een klein aantal kamers, zodat een intieme sfeer gewaarborgd is. De door ons geselecteerde charmehotels zijn geen luxueuze hotels, maar hotels met een karakter. De hotels worden vaak door een familie gerund, wat bijdraagt aan de gastvrije sfeer. De maaltijden gebruikt u echter individueel. De hoteleigenaren zullen u uiteraard - indien u dat wenst - ook op weg helpen met tips en adviezen.

Overnachten in Stijl
Wilt u echt in stijl overnachten, kies dan voor overnachting in een van onze luxueuze kasteelhotels. Verspreid over Frankrijk vindt u oude kastelen en landhuizen die zijn omgebouwd tot luxueuze hotels. De kasteelhotels liggen veelal in een landelijke omgeving. U verblijft hier in alle luxe. De plek om u als een vorst in Frankrijk te voelen.

Bij onze reizen vermelden wij steeds in welk soort accommodatie u overnacht. Wilt u verschillende accommodaties combineren en bijvoorbeeld tijdens uw reis enkele nachten in een stijlvol chateau overnachten, vraag ons dan om een reisvoorstel op maat.

Ga direct naar het reisaanbod in Frankrijk

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips