Zoek op land, regio of reis

×

Fileas Art hotel...

Fileas Art Hotel

Griekenland | Kreta | Chania

Welkom bij Fileas Art Hotel, een elegant boetiekhotel in de oude binnenstad van Chania, op het prachtige eiland Kreta! Het hotel ligt in het hart van Chania en weerspiegelt zijn kosmopolitische karakter door middel van diverse kunstwerken om een ​​extra speciale sfeer te creëren. Dit drie verdiepingen tellende gebouw beschikt over zes ruime tweepersoonskamers, ideaal voor stellen die de authentieke Griekse gastvrijheid van Aria Hotels willen ervaren.

Chania heeft een rijke cultuur die terugkomt in de architectuur van de stad. Een verblijf in het Fileas Art Hotel zal u verbinden met de kleurrijke geschiedenis van Chania en u meenemen naar alles wat de stad te bieden heeft. Tijdens het ontbijt kunt u genieten van een stijlvolle en intieme omgeving en een betoverend uitzicht over de oude haven.

De prachtige stad Chania heeft door de tijd heen haar oorspronkelijke kleuren en historisch karakter behouden. Het wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Griekenland en de meest pittoreske stad van Kreta. De Venetiaanse, Turkse en moderne architecturen combineren allemaal harmonieus om een ​​unieke attractie te creëren. De stad heeft ook archeologische vindplaatsen, tempels en tal van culturele bezienswaardigheden. Het centrale deel van de oude stad heet Kasteli en wordt al sinds het neolithicum bewoond. Het is gelegen op een kleine heuvel direct aan de kust en is altijd de ideale plek geweest voor een nederzetting vanwege de veilige ligging, de ligging naast de haven en de nabijheid van de vruchtbare vallei in het zuiden.

Fileas Art Hotel Fileas Art Hotel
Maatwerkformulier
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips