Zoek op land, regio of reis

×

Agriturismo in Italië...

Agriturismo in Italië

Overnachten in een agriturismo is een belevenis op zich. In ons aanbod zijn enkel officiële Italiaanse agriturismi opgenomen. Een agriturismo is altijd gelegen op het platteland. Ze hebben geen sterrenclassificatie; ze variëren van eenvoudig tot zeer luxe.

Een agriturismo is altijd een boerderij. In Italië zijn de agriturismo veel in het bezit van families die wijn, olijfolie of sinaasappelen produceren. Naast deze werkzaamheden bieden zij kamers en/of appartementen voor toeristen aan. In de gemeenschappelijke ruimtes bevindt u zich vaak tussen de Italiaanse familie en hun werklieden. Een fantastische ervaring, want zo waant u zich even een echte Italiaan! Geniet er van de gastvrijheid. Vaak is er een restaurant aanwezig, waar u het diner kunt gebruiken. Betere en traditionelere gerechten zult u nergens anders vinden. De producten die gebruikt worden, zijn vaak dezelfde dag nog uit de eigen tuin gehaald en zijn volledig biologisch. De agriturismi variëren van eenvoudig tot zeer luxe. Denkt u bij de eenvoudigere accommodaties aan traditioneel ingerichte kamers met antieke meubels en een eenvoudige badkamer. De luxere agriturismi zijn veelal recentelijk gerenoveerd, met behoud van de historische en karakteristieke aspecten.

Geniet van de gastvrijheid, de eigen geproduceerde wijnen, vers bereide maaltijden en de fantastische omgeving. Beleef het échte Italië!

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips