Zoek op land, regio of reis

×

Agriturismo Sant Illuminato...

Agriturismo Sant Illuminato

Italie | Umbrie | Citta di Castello

Agriturismo Sant'Illuminato ligt in het noordwesten van Umbrie., dicht bij de grens met Toscane. In de 12e eeuw werd hier een kapel gebouwd ter ere van de heilige Sant'Illuminato. Het huidige landhuis stamt uit de 17e eeuw.

Op 18 km. ligt het mooie oude stadje Citta' di Castello; ook kunt u uitstapjes maken naar Gubbio, Perugia, Arezzo en Cortona of naar het Trasimeno-meer.
Op 20 minuten rijden vindt u Montone, een van de mooiste burchtdorpen van Italië.

Op het uitgestrekte terrein is een zwembad met whirlpool; vanaf het houten zonnedek met ligstoelen kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Ook zijn er 2 meertjes waar u kunt vissen of roeien. In de tuin zijn voldoende zitjes.

De enthousiaste eigenaar heeft hart voor zijn bedrijf en maakt het u graag naar de zin. Hij is een uitstekend kok en in het hoogseizoen verzorgt hij regelmatig een
“cena tipica” met Umbrische specialiteiten. In het restaurant (alleen geopend voor gasten van de agriturismo), kunt u voor een klein bedrag heerlijk ontbijten.
Lunch of diner wordt op aanvraag verzorgd. In de zomer worden de maaltijden op het terras geserveerd, met uitzicht op het meer.

De appartementen zijn verzorgd en smaakvol ingericht, alle met tv, wifi en kookgelegenheid.

Tulipani: 4-kamerapt. (91 m2) op de begane grond: woonkamer met tweepersoonsdivanbed, eetkeuken met vaatwasser, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met 2 losse bedden, douche/toilet, veranda met tuinmeubilair (4-6 personen)

Girasoli: 3-kamerapt. (73 m2) op de begane grond: woonkamer met tweepersoonsdivanbed, kookhoek, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met 2 losse bedden, douche/toilet, veranda met tuinmeubilair (4-6 personen).

Olivo: 3-kamerapt (61m2) op de eerste verdieping: woonkamer met tweepersoonsdivanbed, kookhoek, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met 2 losse bedden, douche/toilet (4-6 personen).

Rose: 3-kamerapt (70m2) op 2 verdiepingen. Eerste verdieping: entree, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met 2 losse bedden, douche/toilet. Tweede verdieping: woon/eetkamer met 2-persoonsdivanbed, kookhoek (4-6 personen).

Uva: 2-kamerapt (48 m2) op de eerste verdieping:
Slaapkamer met tweepersoonsbed, douche/toilet, woon/eetkamer met 1-persoonsdivanbed en kookhoek (2-3 personen).

Sant Illuminato
Maatwerkformulier
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips