Zoek op land, regio of reis

×

Agriturismo Borgoluce ...

Foresteria Borgoluce

Italië | Veneto | Susegana

Dit schitterende landgoed ligt in de heuvels rond Treviso, ten noorden van Venetië (op 10 minuten rijden van Conegliano). Reeds in de vroege Middeleeuwen vestigde de adellijke familie Collalto zich in deze streek en de geschiedenis van de Tenuta is meer dan 1000 jaar oud. Op het terrein van 1300 hectare worden o.a. gerenommeerde wijnen en walnoten geproduceerd. Het geheel wordt met uiterste zorg onderhouden.

Een prachtige locatie als u wilt genieten van een comfortabele vakantie temidden van rust, ruimte en natuurschoon. U kunt mooie wandelingen en fietstochten maken (fietsen zijn te huur bij de accommodatie) in de directe omgeving. Uitgebreide informatie over de streek ligt voor u klaar in de appartementen. De cultuurrijke streek biedt talrijke mooie historische stadjes zoals Treviso, Asolo, Conegliano, er zijn wijnroutes en de "strada del grappa", maar ook kunt u uitstapjes maken naar Venetië, Padua, Verona of de Dolomieten.

In het dal van Susegana bevindt zich Agriturismo Borgoluce. U verblijft echter in de twee bijgebouwen in de bergen. Deze liggen op ongeveer 5 minuten rijden (via een onverhard pad) vanaf het dorp Susegana. Casa Sfondo is iets hoger gelegen dan Casa Lentiner. In beide gebouwen zijn twee ruime en zeer gerieflijk ingerichte appartementen gecreëerd. U heeft hier een prachtig uitzicht over de streek. Beide gebouwen beschikken over een mooie grote tuin met fruitbomen. De tuin is voor een groot deel afgeschermd per appartement, maar eindigt in een gemeenschappelijk gedeelte.

Het natuurbad is iets hoger gelegen dan Casa Sfondo en biedt u een geweldig uitzicht. Vanuit Casa Lentiner is het 2 minuten lopen via een onverhard, hellend pad. Het bad wordt op ecologische wijze gereinigd door planten die het water filteren, zonder toevoeging van chloor of andere chemische middelen.

Op het terrein bevindt zich tevens een restaurant, de "Agri-Osteria Borgoluce'', waar uitstekend wordt gekookt, met verse producten van het landgoed (gesloten op maandag en dinsdag).

Maatwerkformulier
©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips