Zoek op land, regio of reis

×

Magisch Letland...

Magisch Letland

Naast hoofdstad Riga heeft Letland veel te bieden voor aan magisch bezoek. Hoewel het land nog vrij onbekend is, valt er veel te ontdekken. Er zijn verschillende nationale parken in Letland en een tal van mooie steden.

Voor het zien van kasteelruines kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de stad Cesis. Waan door de binnenstand en geniet van de middeleeuwse, romantische sfeer die de stad met zich meebrengt. Als u interesse meer ligt bij de zeevaart is een bezoek aan Ventspils interssant. Het Seaside Open Air Museum is toegewijd aan het vissen van vroeger en laat verschillende oude vistechnieken uit de 18e eeuw zien.

Voor een sportievere sfeer kunt u naar het nationale park Gauja, met mooie skipistes en een spectaculaire bobsleebaan. Op de heuvels van het nationale park vindt u het kasteel van Turaida, met een prachtig uitzicht over het stadje Sigulda. Een must visit als u door Letland reist is de Great Kemeri Bog Boardwalk, gelegen in het nationale park Kemeri. De wandelroute brengt u via een veilige weg langs wilde kruidgewassen en dennebomen.

Benieuwd geworden naar Letland? Bekijk ons aanbod naar deze magische bestemming!

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips