Zoek op land, regio of reis

×

Letland...

Op ontdekking in Letland

Riga, de hoofdstad van Letland is gelegen aan de Golf van Riga. De stad staat vol met indrukwekkende gebouwen in verschillende stijlen, zoals jugendstil en art nouveau. Vele van deze bijzondere gebouwen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De oude binnenstad wordt gekenmerkt door pleintjes, stadsparken, imposante gebouwen, vele restaurants en barretjes.

In het Nationaal Park Gauja dwaalt u kilometers over prachtige wandelpaden en bezoekt u middeleeuwse kastelen. Jurmala, gelegen op slechts 20 minuten rijden van Riga, is een bruisende badplaats met unieke spa's. Kuldiga is een stad als geen ander een romantische bestemming met een mix van baroke pracht, charmante houten huizen en Europa's breedste waterval. Bijzonder is het Rundale Palace ook wel het Baltische Versailles genoemd. Waan u terug in het tijdperk van pracht met een gerestaureerd barok- en rococo-meesterwerk vol kunstschatten een prachtige rozentuin. Ontdek bijzonder Letland!


Bijzonder Estland, Letland & Litouwen...

Colinda Klijn, Reisspecialist & Product Manager

De Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen zijn nog relatief onbekend bij de Nederlanders en Belgen, terwijl deze landen veel te bieden hebben. U vindt hier een rijke cultuur, schitterende natuur en een gastvrije bevolking. Waan u in de middeleeuwen wanneer u door de oude stad van Tallinn loopt. Vergaap u aan de gebeeldhouwde pracht van de art nouveau-gebouwen in Riga. Verwonder u over de barokke grootsheid van Vilnius. De goede wegen en de relatief korte reisafstanden tussen de stad en de natuur maakt deze bestemmingen uitermate geschikt voor een fly-drive.
De Baltische Staten verwelkomen u!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips