Zoek op land, regio of reis

×

Mallorca...

Mallorca

Mallorca is bijna een synoniem voor wereldberoemde stranden en baaien, maar het is ook een perfecte bestemming om te genieten van natuur, golf, cultuur, watersporten en entertainment. Er zijn vele redenen om dit prachtige diverse eiland op de Balearen te bezoeken.

Het landschap kent een groot contrast. De kustlijn is 550 kilometer lang en hier vindt u de mooiste baaien en stranden van de Middellandse Zee kust. Tevens zijn er dennenbossen en prachtige kliffen te bewonderen in het noorden van het eiland en heeft u de mogelijkheid om het Sierra de Tramuntana gebergte met toppen van meer dan 1400 meter hoogte te ontdekken. De historische hoofdstad, Palma de Mallorca, is het culturele centrum van het eiland en tevens bekend om het uitstekende nachtleven.

De beste reistijd voor Mallorca

Hier is de herziene versie met enkele grammaticale correcties:

Een reis naar Mallorca is aan te raden tussen juni en september. Dit zijn de warmste en zonnigste maanden, met ruim 10 zonuren per dag en een temperatuur van ruim 29 graden, en daardoor geliefd onder zonliefhebbers. Actievelingen reizen het beste in mei en oktober, wanneer de temperaturen niet te hoog zijn (ongeveer 20 graden), perfect voor een rondje op de fiets of een wandeling. Bovendien is het in die maanden ook een stuk rustiger op het eiland.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips