Zoek op land, regio of reis

×

Comino...

Comino

Comino is slechts drie-en-een-halve vierkante kilometer groot, het is autovrij en afgezien van één hotel is het geheel onbewoond. De belangrijkste attractie van het eiland is de Blue Lagoon, een beschutte baai van glinsterend blauw water met een wit strand, uitstekend geschikt voor een dagtrip met een cruise of zeilboot. Comino is zeker een dagexcursie waard.

Onbekend bijzonder Malta

Ruben Strijbis, Product Manager & Reisspecialist

Het zonovergoten eiland Malta en de buureilanden Gozo en Comino bewaken een schatkist vol indrukwekkende geschiedenis. Het is alsof u met een tijdmachine reist langs tempels uit het Stenen Tijdperk, middeleeuwse kerkers, kathedralen uit de Renaissance en barokke paleizen reist. Het unieke karakter van Malta uit zich in een mediterrane sfeer met een vleugje Midden-Oosten en Engelse hoffelijkheid.

Het bijzondere van een bezoek aan de Malta archipel is dat u drie eilanden in één reis kunt bezoeken. Malta is het grootste eiland en heeft met name op cultureel gebied veel te bieden. Het prachtig aan het water gelegen Valetta, het mystieke Mdina en oriëntaalse Rabat zullen u bekoren. Gozo is een kleiner, landelijker eiland. Hier vindt u de Megalithische tempels van Ġgantija.

Malta
Malta & Gozo

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips