Zoek op land, regio of reis

×

Camperreizen Nieuw-Zeeland...

Verken Nieuw-Zeeland met uw eigen huis op wielen

Wat is er fijner dan 's morgens midden in de natuur wakker worden en op pad gaan met uw eigen huis op wielen? Onderweg stoppen in een verlaten baai en genieten van versgezette koffie. Houdt u van de natuur en kamperen? Dan is een campervakantie in Nieuw-Zeeland is dé manier om het land te verkennen. Style in Travel werkt voor de camperhuur Nieuw-Zeeland met een aantal gerenommeerde verhuurmaatschappijen, die verschillen in kwaliteitsniveau en het soort campers dat wordt aangeboden. Kijk hieronder bij de verhuurmaatschappij voor meer informatie en de verschillende campertypes.

Gratis routeadvies
Extra bij Style in Travel! Boekt u uw camperreis Nieuw-Zeeland bij Style in Travel, dan kunt u gratis langsgaan bij één van onze routespecialisten voor een persoonlijk routeadvies voor uw camperreis. Locatie: Randstad.

Camperreis op maat
Binnenkort vindt u op deze website enkele voorbeelden van onze camperreizen in Nieuw-Zeeland. Wilt u nu al meer weten? Vraag ons dan om een voorstel op maat voor uw campervakantie Nieuw-Zeeland.

Gratis routeadvies bij uw camperreis

Henk Speelman, routespecialist

Boekt u uw camperreis door Nieuw-Zeelandbij Style in Travel, dan adviseer ik u graag over de beste route en de mooiste campings. Samen met mijn vrouw Herma heb ik al meerdere malen per camper door Nieuw-Zeeland gereisd. Ik help u dan ook graag met het uitstippelen van de mooiste route voor uw reis. Dat kan bij ons thuis (omgeving Rotterdam) of op kantoor bij Style in Travel!
Uiteraard is deze service gratis, als u bij Style in Travel een camperreis boekt.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips