Zoek op land, regio of reis

×

County Tyrone...

Een ervaring rijker in County Tyrone

Met de prachtige landschappen, de mysterieuze Sperrin Mountains en de drukke maar gezellige marktsteden is County Tyrone een van de mooiste en grootste graafschappen van Noord-Ierland.

De Sperrin Mountains, ook wel het onontdekte juweel genoemd, is het grootste gebergte van Noord-Ierland. Het gebied bevat glooiende heuvels, zachte valleien en kleine meertjes. Dit gebergte geeft u de mogelijkheid om een mooie wandeling te maken in een rustige omgeving waarbij u kunt genieten van het fantastische uitzicht.
Ook kunt u een bezoekje aan de grootste stad van County Tyrone zeker niet overslaan. In Omagh vindt u een prachtig kanaal en fraaie kerktorens die boven het pittoreske stadcentrum uitsteken. Bovendien kunt hier het Ulster American Folk Park bezoeken. Dit is een openluchtmuseum waar het verhaal van de drie eeuwen Ierse migratie wordt verteld. Met meer dan 30 tentoonstellingen is dit museum zeker het bekijken waard.

County Tyrone zit vol verrassingen. De volgende verrassing treft u namelijk in het Gortin Glen Forest Park, een prachtig natuurpark waar u de indrukwekkende flora en fauna kunt bewonderen. Dit natuurpark bevat een vier meter hoge beeldhouwwerk dat volledig is samengesteld uit lariks, rode ceder en eik. Wanneer u de bewegwijzerde paden volgt, staat het adembenemende uitzicht op u te wachten.

Met een bezoek aan het prachtige Sperrin gebergte, een lekkere Irish Coffee in het pittoreske Omagh of een wandeling in het Gortin Glen Forest Park met adembenemend uitzicht, County Tyrone zorgt ervoor dat u zich niet zult vervelen tijdens uw reis.

County Tyrones' best bewaarde geheim

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Wanneer u door County Tyrone reist mag een stop in het Gortin Glen Forest Park niet ontbreken. Hier vindt u eindeloze wandelroutes door de bossen en de heuvels van deze prachtige county. Het Forest Park kan ook worden verkend via een schilderachtige rit van vijf mijl met uitzichtpunten. Dit is een geweldige manier om van het bos te genieten voor degenen die minder mobiel zijn of op een regenachtige dag!

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips