Zoek op land, regio of reis

×

Ontdek Litouwen...

Litouwen, met de hoofdstad Vilnius, is het grootste land van de drie Baltische Staten. Het land wordt gezien als onontdekt pareltje van Europa. Met Vilnius als hoofdstad en de veelzijdige natuur is Litouwen een bestemming om niet te missen op uw reis door de Baltische Staten.

Buiten de stad Vilnius is de kustlijn één van de mooiste bezienswaardigheden in Litouwen, met als meest bijzondere deel de Koerse Schoorwal. De Koerse Schoorwal is een eiland van ongeveer honderd meter en een breedte van maximaal drie meter, bestaande uit een lang wit zandstrand, bossen en de hoogste duin van Europa. Op het eiland zijn enkele kleine dorpjes te vinden en het eiland is een uitstekende plek om migrerende vogels te spotten.

Op een half uur rijden van de hoofdstad Vilnius, kan u een bezoek brengen aan het kasteel van Trakai. Een indrukwekkend Middeleeuws kasteel gelegen op een klein eiland. Verder kunt u tijdens uw reis naar Litouwen de universiteitsstad Kaunas bezoeken of een kijkje nemen bij een nucleaire raketbasis uit het Sovjettijdsperk.

Benieuwd naar dit onontdekte land? Bekijk hier ons aanbod.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips