Zoek op land, regio of reis

×

Casas de Romaria...

Casas de Romaria

Portugal | Alentejo | Mora

Deze huisjes liggen in het pittoreske dorpje Brotas en bieden een traditionele uitvalsbasis met gratis parkeergelegenheid en ontbijt in een landelijke omgeving, op slechts 1 uur van Lissabon. Ze beschikken over een eigen kookgelegenheid en liggen in het pittoreske dorpje Brotas. Ook dienen ze als een traditionele uitvalsbasis met gratis parkeergelegenheid en ontbijt in het hart van het platteland, op slechts 1 uur van Lissabon.

De 6 huizen (Studio, T1, T2, T3) zijn ingericht in traditionele Alentejo-stijl met antiek en voorzien van airconditioning en een goed uitgeruste keuken en er wordt elke ochtend een smakelijk ontbijt geserveerd.

Geniet optimaal van de prachtige omgeving met de fiets of wandel door het landschap. Watersporten zijn ook beschikbaar in het nabijgelegen stadje. Als u liever wilt ontspannen in Casas De Romaria, kunt u genieten van artistieke activiteiten en ambachten. Probeer schilderen of een workshop traditionele aardewerk. Controleer uw e-mails met behulp van de gratis draadloze internetverbinding.

Maatwerkformulier
©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips