Zoek op land, regio of reis

×

Herdade da Barrosinha...

Herdade da Barrosinha

Portugal | Alentejo | Barrosinha

Als u verblijft bij Barrosinha zult u geen genoeg krijgen van de unieke omgeving van Sado Estuary.

Het agrarische bedrijf Barrosinha omvat naast toerisme landbouw, waaronder vooral de productie van wijn, vee, rijst, bosbouw van kurk en dennenappel en de jacht op konijnen, hazen, wilde zwijnen, patrijs, houtsnip, watersnip en duiven.

Het landelijke Barrosinha Hotel ligt aan de rand van de Sado Estuarium Natuurreservaat, slechts twee km van de stad Alcacer do Sal, 56-minuten van Lissabon en 30 minuten van de Alentejo kust.

Het hotel beschikt over de volgende type kamers: tweepersoonskamers, suites, appartementen met 1 slaapkamer en appartementen met 2 slaapkamers.
De ruime kamers zijn eenvoudig en smaakvol ingericht. Alle kamers hebben airconditioning, een eigen badkamer, kabel-tv, een kledingkast en uitzicht op de heuvels. De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Het hotel serveert elke ochtend een ontbijt, dat al bij de kamerprijs is inbegrepen.
De accommodatie beschikt over een bar waar gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje, een cocktail of proeven van de wijnen van het landgoed, en ontspannen in de gemeenschappelijke lounge. Bij het zwembad worden aangename momenten van ontspanning in een natuurlijke omgeving van pijnbomen en eiken aangeboden. Ook is er een wijnkelder aanwezig.

In het restaurant van het hotel worden er regionale gerechten geserveerd, waarvan u kunt genieten samen met Portugese kwaliteitswijnen.

Ook zijn er twee wandelroutes die langs de verschillende bezienswaardigheden van het landgoed leiden, zoals, langs de wijnstokken en kapellen, evenals het uitzichtpunt over de rivier de Sado en over Alcacer do Sal
Maatwerkformulier
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips