Zoek op land, regio of reis

×

Herdade de Samarra...

Herdade de Samarra

Portugal | Alentejo | Viana do Alentejo

Herdade da Samarra, gelegen tussen Évora, Werelderfgoedstad en het pittoreske dorpje Viana do Alentejo, maakt deel uit van een boerderij die zich toelegt op biologische landbouw.

De accommodatie ligt tussen de Werelderfgoedstad Évora en het pittoreske dorpje Viana do Alentejo. Het biedt kamers met airconditioning en een buitenzwembad op een biologische boerderij. Deze landelijke accommodatie heeft 5 kamers met een rustieke inrichting met ijzeren bedden, allemaal uitgerust met airconditioning, een eigen badkamer, een flatscreen-tv met kabelzenders en een kledingkast.
Gasten kunnen binnen in de berg gebruik maken van een kamer met open haard, bar, satelliet-tv en een snookertafel.

Gasten kunnen bovendien genieten van de lokale gastronomie door een bezoek te brengen aan traditionele Portugese restaurants in het dorp Viana do Alentejo, op 3 km afstand. U kunt ook meer te weten komen over Kunst van het Brood en de wijnroute volgen door enkele van de voorgestelde programma's voor de regio te kiezen.

Bezienswaardigheden in Viana do Alentejo zijn het heiligdom van Nossa Senhora de Aires en het 14e-eeuwse kasteel. Alcaçovas ligt op 23 km afstand en biedt de kerk Misericórdia en het Convento da Esperança (klooster) om te bezoeken. Évora, omgeven door stenen muren, ligt op 25 km afstand en beschikt over de Templo de Diana, en de kerk van São Francisco, en andere interessante plekken om te bezoeken. De internationale luchthaven van Lissabon ligt op 156 km afstand. Voor de meer actieve mensen biedt de Herdade da Samarra fietsen en boxen voor paarden.

Maatwerkformulier
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips