Zoek op land, regio of reis

×

Monte da Lapa...

Monte da Lapa

Portugal | Alentejo | Arriaolos

Geniet van het uitzicht over het vrijwel onaangetaste omringende landschap en voelt u vrij om natuurwandelingen en picknicks rond het pand te maken.

Monte da Lapa is een schuilplaats in Arraiolos in de regio Alentejo, op slechts 1 uur rijden van de luchthaven van Lissabon. Met uw huurauto kunt u vanuit hier ook uitstekend de omgeving verkennen zoals de UNESCO stad Evora of Estremoz. Terwijl u weg bent van de stadslichten, vergeet dan niet naar de donkere nachthemel te kijken en alleen maar naar de sterren te staren. De accommodatie heeft een zwembad en in de omgeving kunt u wandelingen of fietstochten maken. Voor dierenliefhebbers zijn op het landgoed ook verschillende dieren aanwezig zoals kippen en schapen.

Monte da Lapa is een familielandgoed dat bestaat uit een hoofdhuis en een onafhankelijk blok met 4 kamers. Alle gasten kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke woonkamer, een kitchenette en het zwembad. De ongerepte natuur rond ons terrein nodigt uit voor eindeloze trektochten. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, privé badkamer en hebben vrij uitzicht over de Alentejo.

Bij de accommodatie is gratis WIFI aanwezig en u kunt parkeren op het erf.

Monte da Lapa Monte da Lapa
Maatwerkformulier
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips