Zoek op land, regio of reis

×

Outeiro da Vila...

Outeiro Da Vila

Portugal | Alentejo | Vila Verde de Ficalho

In het dorpje Vila Verde de Ficalho, vlak bij de grens met Spanje, ligt Outeiro da Vila.

Outeiro da Vila beschikt over een grote tuin met een buitenzwembad. Ook kunt u gebruik maken van een tennisbaan en een fitnessruimte.

Outeiro da Vila is de perfecte locatie om te ontsnappen aan de hitte van de stad. Ook in de winter is het hier goed toeven, met een gezellige open haard. Een rustige en ontspannende locatie.

Het huis heeft de rustieke geschiedenis weten te behouden dankzij een zorgvuldige restauratie, waarbij gebruik gemaakt is van traditionele bouwmaterialen uit de streek. De accommodatie bestaat uit 2 suites, een woonkamer met open haard, een badkamer, airconditioning en een tv. Vier kleinere kamers beschikken alleen over een badkamer, airconditioning en een tv.

Een woonkamer met open haard en een overdekte veranda naast het zwembad. Outeiro da Vila beschikt over een ontspannende buitenruimte met tuin, zwembad en tennisbaan.
Bovendien heeft u de mogelijkheid om te ontspannen op de ligstoelen rond het zwembad of gebruik maken van de gratis fietsen, waarmee u gemakkelijk de omgeving kunt verkennen.

Op 7,5 km afstand ligt de stad Rosal de la Frontera en op 40 km afstand bent u in het natuurpark Vale do Guadiana.

Maatwerkformulier
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips