Zoek op land, regio of reis

×

Parque De Natureza Noudar...

Parque Noudar

Portugal | Alentejo | Barrancos

Het Noudar Natuur Park bevindt zich op Herdade da Coitadinha, ‘achter-de-heuvels' tussen kronkelde de rivier de Ardila en Múrtega rivier, ingeklemd tussen bergkammen en heuvels in de buurt van de ravijnen.

De accommodatie beschikt over een zwembad met uitzicht op het kasteel en een restaurant dat lokale gerechten serveert. De bar schenkt heerlijke lokale wijnen. Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd op het terrein van ons restaurant, met lokaal brood, verse jus d'orange, zelfgemaakte of regionale koekjes, fruit, aromatische infusies van onze tuinen, granen en melkproducten.

De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en airconditioning. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke lounge en keuken, waar de openhaard in de wintermaanden de accommodatie zal verwarmen.

De accommodatie beschikt over parkeergelegenheid en gratis WIFI.

Tegen een toeslag kan er gebruik worden gemaakt van de barbecue faciliteiten. Het kasteel van Noudar is ongeveer 6 minuten bij de accommodatie vandaan en zeker de moeite waard voor een bezoek. U kunt gebruik maken van de golf karretjes van de accommodatie. Tevens zijn er fietsen beschikbaar waar u gebruik van kunt maken om de flora en fauna van de omgeving te bekijken. Op het park zijn, buiten het kasteel, verschillende oude huisjes, dieren en een kleine waterval te vinden.

Parque De Natureza Noudar Parque De Natureza Noudar Parque De Natureza Noudar Parque De Natureza Noudar
Maatwerkformulier
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips