Zoek op land, regio of reis

×

Parels in de Atlantische Oceaan...

Ontdek de paradijselijke eilanden

Fly-drive | 15 dagen | Azoren

Bezoek gedurende deze 15-daagse reis vier van de mooiste eilanden van de Azoren: Pico, Faial, Flores en São Miguel, 4 parels in de Atlantische Oceaan. Uw reis begint en eindigt op het grootste eiland São Miguel.

Vanaf 2410,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 01/10/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-drive | 15 dagen | Azoren

Wij hebben gedurende deze reis gekozen voor een verblijf in kleinschalige en traditionele accommodaties. U verblijft in een leuke mix van een b&b's, guesthouses en quinta's. Gedurende de eerste nacht verblijft u in een hotel, de overige nachten verblijft u in bijzondere accommodaties met nette kamers en cottages met privé badkamers. Alle accommodaties hebben hun eigen charme en vriendelijke behulpzame gastheren/vrouwen. De huurauto geeft u de vrijheid om in eigen tempo de eilanden te ontdekken. De excursie op het eiland Pico welke is inbegrepen maakt deze reis compleet.

Flores raakt ieder jaar vroeg volgeboekt, wilt u deze reis maken dan adviseren wij u om hier vroeg bij te zijn.

De reisroutes zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hoogseizoen

BELANGRIJK!
In verband met gebrek aan hotelcapaciteit op het eiland Flores kunnen wij helaas voor het hoogseizoen 2024 (periode: juni t/m september) GEEN BOEKINGEN meer voor deze reis accepteren. Wij verwijzen u graag naar onze reis: Eilanden langs de westgrens van Europa, 15-daagse Fly-Drive, welke vergelijkbaar is aan deze reis, maar waarbij Flores is vervangen door het kleurrijke eiland Terceira.

Route in het kort

Dag 1: Luchthaven Ponta Delgada (São Miguel) - Ponta Delgada (São Miguel), Hotel Vila Nova
Dag 2: Ponta Delgada (São Miguel) - Cuada (Flores), Aldeia da Cuada
Dag 3: Cuada (Flores)
Dag 4: Cuada (Flores)
Dag 5: Cuada (Flores) - Horta (Faial), Casa da Baia
Dag 6: Horta (Faial)
Dag 7: Horta (Faial)
Dag 8: Horta (Faial - Lajes do Pico (Pico), Alojamento Bela Vista
Dag 9: Lajes do Pico (Pico)
Dag 10: Lajes do Pico (Pico)
Dag 11: Lajes do Pico (Pico) - Vila Franca do Campo (São Miguel), Quinta dos Curubas
Dag 12: Vila Franca do Campo (São Miguel)
Dag 13: Vila Franca do Campo (São Miguel)
Dag 14: Vila Franca do Campo (São Miguel)
Dag 15: Vila Franca do Campo (São Miguel) - Luchthaven Ponta Delgada (São Miguel)

De route kan afhankelijk zijn van de gekozen reisduur en/of luchthaven van vertrek (indien van toepassing). Lees meer onder 'programma'.

Inclusief

- Retourvlucht Ponta Delgada (excl ruimbagage)
- Inter island vluchten incl ruimbagage (SATA Air Açores)
- Overnachtingen, 7 nachten o.b.v. logies-ontbijt en 7 nachten o.b.v. logies
- Huurauto (All Inclusive) op de eilanden Flores (3 etmalen), Faial (3 etmalen), Pico (3 etmalen) en São Miguel (4 etmalen).
- Transfers op dag 1, 2
- Bootreis van Faial naar Pico
- 1/2 dag excursie walvis spotten op Pico
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon
- Toeristenbelasting & parkeerkosten (ter plaatse te voldoen)

Exclusief

- Ruimbagage aan boord (AMS-PDL)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Brandstof
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering

Maatwerk

Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1: Welkom op de Azoren

U vliegt via Lissabon naar Sao Miguel. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. Uw hotel ligt aan de rand van het historische centrum van Ponta Delgada. Op wandelafstand vindt u de jachthaven en de restaurants, terrasjes en winkels.

Route: Luchthaven Ponta Delgada (São Miguel) - Ponta Delgada (São Miguel)

Dag 2: Op naar Flores

Vandaag is er een transfer geregeld naar de luchthaven van Ponta Delgada. U vertrekt naar Flores. Bij aankomst op de luchthaven van Flores haalt u de huurauto op en rijdt u naar uw accommodatie waar u de komende nachten verblijft.

Route: Ponta Delgada (Sao Miguel) - Cuada (Flores)

Dag 3 - 4: Meertjes, watervallen en adembenemende uitzichten

Het eiland Flores (517 km van São Miguel en 2200 km van Lissabon) is 17 km lang en 12 ½ km breed en behoort samen met Corvo (6 ½ km bij 4 km) tot de meest westelijke gelegen eilanden van de Azoren en van het Europese continent. Het spectaculaire landschap nodigt uit tot het maken van heerlijke wandelingen en het ontdekken van de natuur. Verweerde kliffen, een veelvoud aan meertjes en groene vulkaankraters, hoge watervallen, schilderachtige dalen en adembenemende uitzichten....er is veel te ontdekken op dit kleine eiland. Bezoek het hoofdstadje Santa Cruz en de in dalen verscholen of hoog op de kliffen gelegen pittoreske dorpjes zoals Fajãzinha en Fazenda das Lajes. Het aan de westkust gelegen dorpje Fajã Grande wordt omgesloten door een hoge klif met 20 watervallen. Hier treft u twee gemarkeerde wandelpaden met een lengte van ca. 9 en 11 km. Wanneer u beide wandelingen combineert dan wandelt u over de gehele lengte langs de meest westelijke kustlijn van Europa. Het eiland Flores kent wel een nadeel waar u rekening mee moet houden. Het klimaat is behoorlijk wispelturige wat tot gevolg kan hebben dat de vluchten vertragen of, in het ergste geval, worden geannuleerd, zelfs in de zomermaanden.

Dag 5: Van Flores naar Faial

U rijdt terug naar de luchthaven waar u de huurauto weer inlevert. Vervolgens stapt u aan boord van uw vlucht naar Faial. Waar u de auto ophaalt op de luchthaven en vervolgens naar uw accommodatie in Horta kunt rijden.

Route: Cuada (Flores) - Horta (Faial)

Dag 6-7: Kliffen, vulkanen en groene heuvels

Met de vorm van een onregelmatige vijfhoek heeft het eiland Faial een lengte van 21 km en is het op zijn breedste punt 14 km. De hoofdstad is Horta heeft een jachthaven die al eeuwenlang een befaamde ankerplaats is voor trans-Atlantische zeezeilers tussen Amerika en Europa. Wandel langs de haven en bewonder de kleurrijke schilderingen op en langs de kademuren die de bemanning van elk jacht als aandenken aanbrengt. Bestel een gin-tonic bij 'Peter's Café Sport' en neem een kijkje in het Scrimshaw museum op de eerste verdieping.

Faial is een eiland met hoge kliffen, slapende vulkanen, groene heuvels en valleien met kilometerslange blauwe hortensiahagen (bloeitijd midden juni tot augustus). In het midden van het eiland ligt de Caldeira do Faial die een doorsnede heeft van 2 km en ca. 400 m diep is. U bereikt het uitzichtpunt op deze mosgroene krater via een tunneltje. Aan de westkust van het eiland ligt het maanlandschap Capelinhos dat is ontstaan tijdens de laatste vulkaanuitbarstingen in 1957/1958. De uitbarsting bedekte het dorpje volledig met een donkergrijze laag vulkanische as. Door deze uitbarsting werd het westelijke deel van het eiland vergroot en de vuurtoren, die eerst aan de kust stond, staat nu een stuk verder landinwaarts, half verzonken in de aslaag tegen een heuvel.

Dag 8: Pico, een reis door de tijd

U gaat naar de haven van Horta waar u de huurauto inlevert en vervolgens de boot neemt naar Madalena op het eiland Pico (duur overtocht ca. 30 min.).
Pico is het op een na grootste eiland (42 km lang en 15 km breed) van de archipel welke is vernoemd naar de imposante vulkaan Pico die 2351 m boven de Atlantische Oceaan uitsteekt. De top is vaak in de wolken gehuld en in de wintermaanden met sneeuw bedekt. U haalt de huurauto op bij het stadskantoor op 5 minuutjes lopen van de haven en rijdt u naar Lajes do Pico, een historisch walvisvaarders centrum van gelegen op korte afstand van de haven waarvandaan de walvisexcursies vertrekken.

Route: Horta (Faial) - Lajes do Pico (Pico)

Dag 9-10: Dorpjes, wijngaarden en walvis spotten

Een bezoek aan Pico is als een reis naar het verleden. U arriveert in een wereld die in de loop der eeuwen is gevormd door walvisjagers, landbouwers en vissers. Kenmerkend zijn de in donker lavasteen opgetrokken huizen met fleurige bloemen in aardewerk potten. Bezoek de eeuwenoude dorpjes Madalena, São Roque en Lajes do Pico waar kleurrijke vissersboten dobberen in de haven. Tussen Madalena en Lajes liggen de wijngaarden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Een labyrint van muurtjes opgetrokken in lavasteen, parallel aan de rotskust, beschermen de wijnranken tegen wind en zeewater. De bekendste droge witte wijn van het eiland is de Verdelho. Het beklimmen van Mount Pico is mogelijk maar het is een vrij lastige beklimming waarvoor toestemming nodig is en de begeleiding van een professionele gids sterk aan te raden is. Tot 1987 was Pico samen met het naast gelegen eiland Faial een belangrijk centrum voor de traditionele (in open boten) walvisjacht. Na het stoppen van de walvisvaart werd Pico langzaam maar zeker een centrum voor walvis excursies. Twee musea, de vroegere walvisverwerkingsfabriek in São Roque en het Museu dos Baleeiros (museum van de walvisjacht) in Lajes do Pico vertellen de geschiedenis van de walvisvaart. In dit laatste museum vindt u o.a. een verzameling zogenaamde 'scrimshaw', kunstig bewerkte en versierde walvisbotten.

Walvis spotten
Tijdens uw verblijf op Pico gaat u walvis spotten. U gaat per Zodiac boot de zee op en vaart naar een gebied, waar walvissen en dolfijnen zich regelmatig ophouden.
Inbegrepen, voor meer informatie zie tabblad extra's

Dag 11: Van Pico naar Sao Miguel

U levert de huurauto in op de luchthaven van Pico. Vervolgens vliegt u naar São Miguel, het hoofdeiland van de Azoren. Bij aankomst op de luchthaven van Ponta Delgada haalt u de huurauto op en rijdt richting het kustplaatsje Vila Franca do Campo helegen in de omgeving van de jachthaven en het Vinha d'Areia strand. Vanuit de haven van Vila Franca do Campo vertrekken de boten welke gebruikt worden voor de walvis excursies.

Route: Lajes do Pico (Pico) - Vila Franca do Campo (São Miguel)

Dag 12 - 14: Ontdek het groene eiland

São Miguel is het grootste eiland van de Azoren (65 km lang en op zijn breedst 14 km) en hoewel alle eilanden groen zijn wordt São Miguel ook wel "Ilha Verde" -het groene eiland- genoemd. Het eiland is zeer vruchtbaar. In het binnenland wordt er o.a. thee en exotische vruchten verbouwd en worden er passievruchten gekweekt die ook gebruikt worden om heerlijke likeuren te maken. São Miguel heeft een prachtig gevarieerd landschap met bosrijke heuvels, groene valleien, vulkanische bergen, hete bronnen, watervallen en 'caldeiras' (kratermeren). De belangrijkste zijn de spiegelmeren, een diepblauw en een groen meer in de grote krater van Sete Cidades, het ruigere Lagoa do Fogo (vuurmeer) en het meer van Furnas. De Furnas vallei zal de natuurliefhebber zeker aanspreken. Deze vruchtbare vallei is vermaard om zijn azalea's (bloeitijd april en mei) en heetwaterbronnen. Een omgeving die uitnodigt tot wandelen. Een must is een bezoek aan de weelderige botanische tuin 'Parque Terra Nostra' die in de 18e eeuw werd aangelegd. De tuin beslaat 12 hectare en u vindt er een fantastische collectie aan bomen, struiken en planten. Verspreid door het dorpje Furnas liggen hete borrelende bronnen en stomende geisers die het mineraalwater en de heilzame modder leveren dat gebruikt wordt voor schoonheidsbehandelingen. De vulkanische grond bij Furnas is zo heet dat de eilandbewoners er 'cozido' van bereiden. Stoofketels, rijkelijk gevuld met groente en vlees, gaan hier in de grond en na vijf uur sudderen is de stoofschotel klaar. De kustlijn van São Miguel is een afwisseling van kleine baaien met zwart lavazand en steile kliffen. De noordoostkust is een betrekkelijk onontdekt gebied met spectaculaire kliffen die zich vanaf de hoge plateau's en beboste bergen in zee storten.
De hoofdstad Ponta Delgada, het hart van São Miguel, is panoramisch gelegen aan een grote baai/ Ooit was het een vissersdorp en tegenwoordig de enige echte stad van de Azoren Archipel. Hier vindt u de musea en monumenten, de pleintjes en straatjes rijk aan geschiedenis, restaurantjes, terrasjes en winkels.

Dag 15: Vol prachtige herinneringen naar huis

U rijdt naar de luchthaven van Ponta Delgada waar u de huurauto weer inlevert. Aansluitend is het tijd om aan boord te gaan van uw terugvlucht.

Overnachtingen 15-daagse reis

1 nacht, Ponta Delgada (São Miguel), Hotel Vila Nova, logies-ontbijt
3 nachten, Cuada (Flores), Aldeia da Cuada, logies
3 nachten, Horta (Faial), Casa da Baia, logies-ontbijt
3 nachten, Lajes do Pico (Pico), Alojamento Bela Vista, logies-ontbijt
4 nachten, Vila Franca do Campo (São Miguel), Quinta dos Curubas, logies

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.styleintravel.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van ILHA VERDE inbegrepen, tenzij anders vermeld. De huurauto is op basis van een All-Inclusive verzekering, Deze verzekering is inclusief: onbeperkt aantal kilometers, WA- verzekering, SCDW-verzekering, WWI-verzekering diefstalverzekering, 1 extra bestuurder en Airport pickup charges.

Het eigen risico is bijna volledig gedekt. Bij eventuele schade betaalt u, ongeacht wie deze heeft veroorzaakt, alleen € 59,- administratiekosten.
Tijdens het boekingsproces ziet u meer informatie over de categorie auto en het aantal inbegrepen huurdagen. Een upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces bijboeken.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 19 jaar te zijn en langer dan 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er geldt een toeslag voor bestuurders van 19 t/m 23 jaar, die u ter plaatse dient te voldoen.

Reisadvies Azoren

Een reis naar de Azoren vraagt een beetje flexibiliteit van de reiziger. Midden in de Atlantische Oceaan is het weer variabel, het klimaat is gematigd maar de eilanden staan niet voor niets bekend om zijn vier seizoenen op één dag. Zeker in de winter kan het vaker voorkomen dat een vlucht vertraagd/geannuleerd wordt vanwege het weer. Plan uw reis niet te krap en houdt rekening met wijzigingen tijdens uw reis.
Over het algemeen valt de meeste neerslag van eind september tot april, maar ook tijdens de andere maanden valt er regelmatig een bui. Een regenjas en dichte (wandel)schoenen zijn een must tijdens een vakantie op deze eilanden, verder kiest u heir voor laagjes kleding.

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Extra's

Walvis spotten Pico
Duur: halve dag, ca 3 uur
U vertrekt met een klein groepje (7-12 personen) in een circa 6 meter lange Zodiac boot (rubberboot met harde romp) de zee op en vaart naar een gebied waar walvissen en dolfijnen zich regelmatig ophouden. Deze zodiacs maken het mogelijk de dieren heel voorzichtig te benaderen zonder ze te storen in hun normale activiteiten. Voor en tijdens de tocht wordt er uitleg gegeven door een zeebioloog over de verschillende walvissoorten en de veiligheidsvoorschriften aan boord. U draagt een reddingsvest en de kapitein bepaalt of er uitgevaren wordt. Is de oceaan te ruw of zijn de golven te hoog dan kan de excursie verzet worden naar een later tijdstip of naar een andere dag.
***Bent u zwanger of heeft u rugklachten dan kunt niet deelnemen aan deze excursie.

Praktische info

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvangt u informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft u toegang tot informatie over uw reis. Onder andere uw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij uw route heeft u zo altijd direct bij de hand.

Vila Nova

My Story Hotel Vila Nova is centraal gelegen in Ponta Delgada, op 1 km van het Convento da Esperança. Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving.

De kamers van My Story Hotel Vila Nova zijn keurig ingericht en hebben blauwe en grijze tinten. Ze zijn voorzien van extra lange bedden en een eigen badkamer met een bad en een douche.

In de Atlantis-eetruimte kunt u dagelijks van een ontbijtbuffet en een diner genieten. De bar van My Story Hotel Vila Nova serveert exotische cocktails en heerlijke snacks in de middag.

Bij het zwembad vindt u een groot zonneterras met ligstoelen en parasols. Ook is het mogelijk om een potje te biljarten in de recreatieruimte. WiFi is gratis beschikbaar in de gehele accommodatie.

My Story Hotel Vila Nova ligt op 5 km van het Milicias-strand en op 4 km van de internationale luchthaven Ponta Delgada João Paulo II.

Aldeia da Cuada

Het dorpje Cuada, gelegen op 20 km afstand van de luchthaven en het hoofdstadje Santa Cruz das Flores, ligt op een klein plateau op 2 km van het kustplaatsje Fajã Grande, een populaire uitvalsbasis voor wandelaars vanwege de prachtige landschappen en indrukwekkende watervallen. In de jaren '60 was het dorpje zo goed als verlaten door de emigratie naar Amerika. De nieuwe eigenaren Teotónia en Carlos Silva hebben er 15 jaar over gedaan om de huisjes te renoveren en moderniseren met respect voor de omgeving en tradities. De huisjes en tuinen zijn met elkaar verbonden door keienpaadjes en zijn daarom minder geschikt voor wie moeilijk ter been is. Aldeia da Cuada en de omgeving is een uniek rustig paradijsje voor de wandelliefhebbers of diegene die gewoon willen ontsnappen aan het alledaagse drukke leven. U heeft hier dan ook geen mobiel ontvangst. Op 20 minuten wandelen (bergafwaarts) ligt Faja Grande met een drietal restaurantjes, een paar winkeltjes, een minimarkt en enkele cafés.
De accommodatie is voorzien van een bar en parkeergelegenheid. De huisjes zijn eenvoudig en traditioneel ingericht en voorzien verwarming, patio, een keuken met o.a. kookplaat, broodrooster, waterkoker en koelkast en een klein terras met een barbecue, tafels en stoelen.

Casa da Baia Guesthouse

Casa da Baía Guesthouse ligt in het centrum van Horta tegenover de jachthaven en naast het legendarische Peter's Café Sport. Het panoramisch uitzicht over de prachtige baai van Horta en het eiland Pico (30 minuten varen) in combinatie met de gastvrijheid van de eigenaren maakt dit een fijn vakantieadres tijdens uw verblijf op het eiland Faial. In de buurt vindt u verschillende restaurants en cafés.

In de gezamenlijke keuken wordt het ontbijt, op basis van lokale producten, geserveerd en u kunt hier ook zelf een kleine maaltijd bereiden. Er staat een grote koelkast ter beschikking en individuele voorraadkastjes per kamer om aankopen in te bewaren. In de zitkamer bevindt zich een leeshoek met boeken over de natuur en cultuur van de Azoren. Er is een terras waar naar u uw zelf bereide maaltijd of drankje kunt meenemen of er gewoonweg kunt genieten van het prachtig uitzicht op elk moment van de dag. Er is geen lift aanwezig.

De frisse en modern ingerichte kamers hebben wifi en airconditioning.

Alojamento Bela Vista

Alojamento Bela Vista is een kleine en gemoedelijke B&B, rustig gelegen in het historisch walvisvaarders centrum van Lajes do Pico en vlakbij de haven vanwaar ook de walvisexcursies vertrekken. De accommodatie beschikt over een receptie, een ontbijtkamer met buffet-ontbijt, een bar, een terras en een zonneterras. Bovendien heeft u gratis toegang tot WiFi en kunt u gratis openbaar parkeren in Lajes do Pico in de buurt van de accommodatie. Alojamento Bela Vista heeft zestien kamers en appartementen, waarvan de meeste zeezicht hebben. Verder beschikken ze over een satelliet-tv en een privébadkamer met douche. De studio heeft daarnaast een kitchenette. Het 2-kamer appartement heeft een aparte slaapkamer, een zitkamer een badkamer en een kitchenette met wasmachine.
Het Museu dos Baleeiros (Museum van de walvisjacht) ligt op ca. 250 m en vertelt de geschiedenis van de walvisvaart. In dit museum vindt u o.a. een verzameling 'scrimshaw', kunstig bewerkte en versierde walvisbotten. Lajes do Pico ligt aan de zuidkust van het eiland en de afstand naar de luchthaven van Pico is 28 km en naar de haven van Madalena 35 km.

Quinta dos Curubás

Quinta dos Curubás heeft een landelijke ligging, net buiten het kustplaatsje Vila Franca do Campo, op 1 ½ km van de jachthaven en het Vinha d’Areia strand en op 2 km van het historische centrum. Vanuit de haven van Vila Franca do Campo vertrekken ook de boten voor whale watching excursies.

De Quinta heeft totaal vijf uit dennenhout opgetrokken huisjes. De drie vrijstaande huisjes hebben een zit-eetkamer, flat screen kabel- tv, gratis Wifi, een 2-persoonsslaapkamer, een badkamer met douche, toilet, föhn en een kitchenette met 2-pits elektrisch fornuis, magnetron, broodrooster en koelkast. De openslaande deuren geven toegang tot het privé terras met zitje en barbecue en directe toegang tot de tuinen. De bedbank in de zit-eetkamer is geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen tot 12 jaar. Er zijn ook nog twee geschakelde bungalows, geschikt voor een iets groter gezelschap.

De bungalows zijn omgeven door prachtig aangelegde tuinen (9000m2) met een kleine vijver met eendjes, hortensia’s en beschermde inheemse bloemen en planten en struiken. Tuinen, die uitnodigen om er heerlijk relaxt rond te wandelen. Vanaf uw terras heeft u uitzicht over de tuinen en de oceaan.

U kunt er gratis parkeren en bij aankomst ontvangt u van de eigenaars een GSM, waarop de nummers zijn voorgeprogrammeerd, waaronder zij altijd bereikbaar zijn. Bij aankomst staat er ook een welkomstpakket voor u klaar (fruit van het seizoen, brood, boter, kaas en lokale thee)

Maatwerkaanvraag (reis) via Style in Travel

De Azoren, de Atlantische parels...

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

De Azoren, voor liefhebbers van een adembenemende natuur en wandelingen. Voor wie niet bang is om alle jaargetijden op één dag te ervaren.

Ontdek de kratermeren, het adembenemende landschap en de geuren van de traditionele keuken in Furnas op het hoofdeiland São Miguel. Drink een Gin-Tonic in Petes Bar op het eiland Faial, een bekende ankerplaats voor trans-Atlantische zeezeilers. Maak kennis met de folklore van Terceira en ontdek de UNESCO hoofdstad Angra de Heroïsmo. Proef de Verdelho wijn op Pico. Vroeger het eiland van walvisvaarders, die haar naam ontleent aan de 2.351 m hoge bergtop. Santa Maria, Graciosa, São Jorge, Flores, Corvo: eilanden, waar de eeuwenoude tradities en ambachten gehandhaafd bleven met een weelderige vegetatie, een overvloed aan bloemen, windmolens, wijngaarden, diepe ravijnen, watervallen en meren vol forel en karpers.

De Azoren zijn het ontdekken waard!

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips