Zoek op land, regio of reis

×

Navarra...

Navarra

Navarra is gelegen in het noorden van Spanje en is een regio vol tradities, heerlijk eten en historische routes.

Pamplona de hoofdstad van Navarra staat bekend om de jaarlijkse San Fermín-feesten, maar het hele jaar door heeft Pamplona veel te bieden. Verken de oude binnenstad, bezoek de kathedraal en geniet van de lokale keuken in de tapasbars. Verken de Valle de Baztan een groene en heuvelachtige gebied staat bekend om zijn pittoreske dorpjes en historische bruggen. Maak een ontspannen wandeling en geniet van het landschap. Het semi-woestijngebied de Bardenas Reales heeft een uniek landschap met indrukwekkende rotsformaties en ravijnen. Verken het per auto, fiets of te voet en bewonder de bijzondere geologische formaties.

Dit mag u niet missen

Bewonder het Paleis van Olite een indrukwekkend middeleeuws paleis en een van de best bewaarde gotische paleizen van het land. Verken de binnenplaatsen, torens en gangen om een idee te krijgen van het koninklijke leven in het verleden. Dit historische klooster, gelegen tussen bergen en bossen, heeft een rijke geschiedenis. Verken de Romaanse en gotische architectuur en luister naar het Gregoriaanse gezang tijdens de diensten.

De beste reistijd voor Navarra

Navarra heeft een mediterraan klimaat met warme en droge zomers en koude winters. U reist het beste tussen mei en oktober, met aangename temperaturen en weinig neerslag. Augustus is de warmste maand met ongeveer 26 graden, en januari is de koudste maand met 8 graden. Vanwege de aangename temperatuur kunt u Navarra het hele jaar door bezoeken voor een stedentrip, maar de pelgrimsroute die door Pamplona naar Santiago de Compostela loopt, is vooral in het voorjaar aan te raden.

Bijzonder en veelzijdig Spanje...

Daniel Martinez, Product Manager & Reisspecialist

Spanje, het land van de tapas en sangria, waanzinnige kunstwerken van Gaudí, zonnige Costa's, vele fiësta's én siësta's en niet te vergeten tal van bijzondere (werelderfgoed) steden. Ontdek de schoonheid van Noord-Spanje, beklim de Vizcaya brug in Bilbao en eet aansluitend de heerlijkste pinxtos in een lokale bar. Dwaal over de pleinen van Madrid, drink wijn in Toledo en bewonder de schoonheid van Salamanca. Vind rust in Extremadura, laat u imponeren door het Alhambra in Granada, surf op de zee bij Tarifa en geniet op de hagelwitte stranden van dit plaatsje van het zicht op buurland Marokko. In Spanje raakt u nooit uitgekeken!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips