Onze fly-drives bieden u een ruime keuze aan prachtige routes, waarbij u kennismaakt met de vele facetten van onze bestemmingen. Met een huurauto maakt u een autoreis langs de bekende en onbekende hoogtepunten van een bestemming.

Overnachtingen tijdens uw reis
Tijdens onze fly-drives verblijft u veelal in bijzondere hotels. Zo bieden wij u in Portugal en Spanje de mogelijkheid om te overnachten in Pousada's en Paradores, gerestaureerde kastelen of andere historische gebouwen. In Italie verblijft u in agriturismos, authentieke plattelandshuizen of oude boerderijen die omgetoverd zijn tot sfeervolle accommodaties. Of wat dacht u van een sfeervol manor house of kasteel in Ierland of Schotland? 
In de landen van de Baltische Staten en Albanië vindt u opvallend moderne en sfeervolle hotels, die voor een comfortabel onderkomen zorgen tijdens uw fly-drive.
Kiest u voor een fly-drive naar een van onze verre bestemmingen, zoals Amerika, Canada, Australië of Nieuw-Zeeland, dan bieden wij een leuke afwisseling van moderne stadshotels, charmante bed & breakfasts en lodges, ranches en unieke accommodaties. 

Route van uw fly-drive
Als fly-drive specialist bieden wij u een groot aanbod aan reisroutes. Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Waarom Style in Travel
Wij kennen de landen als geen ander en bieden u een totaalproduct. Reeds lange tijd brengen wij jaarlijks duizenden klanten tot volle tevredenheid naar onze reisbestemmingen. En... wij bieden u vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Dit alles uiteraard voor een eerlijke prijs!


Een selectie van onze reizen

Op deze website vindt u een selectie van onze reizen. Vindt u hier niet de reis die voldoet aan uw wensen? Neem dan ook een kijkje op de websites van onze bestemmingsspecialisten, zoals Girassol Vakanties (Portugal) of Mundicolor Vakanties (Spanje). Of neem contact met ons op voor een  reis op maat!