Zoek op land, regio of reis

×

Zorgeloos Boeken...

Boek nu 2 reizen naar keuze

.. en beslis uiterlijk 4 weken voor vertrek welke reis u gaat maken!

Bent u ook zo toe aan het plannen van een nieuwe vakantie, maar durft u uw reis nog niet vast te leggen? Want wilt u straks in het vliegtuig stappen of gaat u dan toch nog liever met eigen auto op reis? Wilt u later dit jaar een verre reis maken of blijft u dan toch liever dicht bij huis?

Style in Travel heeft voor u de oplossing!
U kunt nu 2 reizen vastleggen en uiterlijk 4 weken voor vertrek bepalen welke reis u gaat maken! Ongeacht het reisadvies op uw bestemmingen.
Niet alleen heeft u nu alvast iets om naar uit te kijken, ook profiteert u voor beide reizen nu van de beste prijzen en beschikbaarheid.

Bijvoorbeeld
U boekt nu een flydrive naar Portugal en een roadtrip met eigen auto naar Frankrijk met vertrek op 28 september 2021. Uiterlijk 31 augustus vertelt u ons welke van deze reizen u wilt maken. De andere reis wordt kosteloos geannuleerd. Op 28 september vertrekt u zorgeloos op de reis van uw keuze.

Voorwaarden:
- Geldig voor boekingen, gemaakt uiterlijk 28 februari 2021
- Vertrek van de reis: tussen 1 juni en 31 oktober 2021 (m.u.v. de maanden juli en augustus).
- De vertrekdata van beide reizen vallen binnen een periode van 7 dagen
- Minimale reisduur: 7 nachten (per reis)
- Beide reizen worden voor u gereserveerd en aan u bevestigd. U ontvangt van ons een factuur voor de reis met de hoogste reissom. Voor deze reis geldt een aanbetaling conform onze voorwaarden.
- De reis die vervalt wordt door ons kosteloos geannuleerd. Wilt u deze tweede reis alsnog maken? Dan kunnen wij deze ook kosteloos voor u omboeken naar een latere vertrekdatum. U betaalt dan uitsluitend een eventuele meerprijs indien een van de reisonderdelen duurder is op uw nieuwe reisdatum.

Style in Travel Zekerheid

Boekt u ook inclusief onze Geld Terug Garantie, dan ontvangt u ook nog eens uw geld terug indien er op uw reisdatum nog helemaal niet naar beide bestemmingen gereisd mag worden. Kijk hier voor meer informatie.

Dubbele voorpret en dubbele zekerheid!

Interesse?

Doe inspiratie op onze website en vraag ons om niet één maar twee voorstellen op maat via onderstaand formulier. Onze bestemmingsspecialisten nemen dan contact met u op om uw reiswensen te bespreken!

Maatwerkformulier Style in Travel

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips