Autovakanties dichtbij
Autovakanties geven u comfort en een compleet gevoel van vrijheid. U hoeft zich niet over te geven aan de piloot maar houdt de eigen touwtjes in handen en bepaalt zelf de route. Het mooie is dat uw reis al begint zodra u de voordeur uitstapt. Ziet u onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan u, stap uit en geniet, zouden wij zeggen. Style in Travel heeft haar aanbod uitgebreid met verschillende autorondreizen dichtbij huis. Wij inspireren u graag met rondreizen door België.

Autovakantie België
Wilt u er met de eigen auto op uit trekken? Ook voor een autovakantie België bent u bij Style in Travel aan het juiste adres.
Voor het echte vakantiegevoel hoeft u niet lang te reizen. Dicht bij huis, vlak over de grens in België bevindt u zich al in een andere wereld. Bezoek de levendige steden in Vlaanderen, geniet van de natuur in de Ardennen en Limburg. Of kom tot rust tijdens een strandvakantie in een van de schilderachtige plaatsen aan de Belgische kust. Geef u over aan de bourgondische levensstijl van onze zuiderburen. De voortreffelijke Belgische keuken is niet voor niets wereldberoemd.

Autovakantie Belgisch Limburg
Wanneer u bij Eindhoven de grens over gaat, komt u al Belgisch Limburg. Een veelzijdige provincie met mooie natuur en leuke steden. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen door het heuvelachtige landschap, maar ook cultuur snuiven in het openluchtmuseum Bokrijk bij Genk, of in het historische centrum van Hasselt. Sluit de dag af met een lokaal biertje en heerlijke streekgerechten. Niet voor niets noemt Hasselt zichzelf 'de stad van de Smaak'.

Autovakantie Ardennen
Een ultieme bestemming voor een actieve autovakantie in België is de Ardennen, een natuurparadijs vol bossen, heuvels en rivieren. U kunt hier lange wandelingen en heerlijke fietstochten maken, maar ook voor andere outdooractiviteiten is de Ardennen de aangewezen plek.  De Ardennen hebben een rijke geschiedenis, die bewaard is gebleven in de indrukwekkende kastelen, mooie kloosters en ruïnes en in de leuke plaatsjes zoals Dinant en Durbuy.

Strandvakantie Vlaamse kust
Liever naar het strand? Aan de Belgische kust vindt u een lang zandstrand en gezellige badplaatsen zoals Oostende of Knokke. Ook Brugge en Gent zijn vanaf de kust eenvoudig bereikbaar. Of ga een dagje met het gezin naar Plopsaland de Panne!

Style in Travel selecteerde voor u sfeervolle accommodaties in Belgie, die u zonder twijfel kennis laten maken met de gastvrijheid van onze zuiderburen. U zult zich extra welkom voelen, dankzij de speciale Style in Travel extra's. Stap in uw eigen auto en kies voor een autovakantie België.

AVIS huurauto, ook vanuit Nederland, veilig op reis
Style in Travel heeft met AVIS, haar vaste partner in Europa, een afspraak gemaakt om tegen zeer concurrerende tarieven uw huurauto vanuit Nederland te reserveren. Heeft u geen of een wat oudere auto; heeft u een lease auto met een beperkt aantal kilometers? Wij bieden via deze optie de mogelijkheid om met een nieuwe auto naar uw vakantiebestemming te reizen. In het boekingsproces vindt u de opties. Style in Travel en AVIS zorgen voor een onbezorgde vakantie!