Zoek op land, regio of reis

×

Darrock...

Darrock Travel, dé specialist voor uw vakantie naar Ierland, Noord-Ierland & Schotland

Style in Travel, waartoe Darrock Travel behoort, biedt u een volledig en interessant reisaanbod naar Ierland, Noord-Ierland en Schotland. Of u nu kiest voor een stedentrip, een fly-drive, een reis per eigen vervoer of per trein, bij Darrock Travel bent u aan het juiste adres!

Waarom Darrock Travel?

Boeken via Darrock Travel biedt u vele voordelen. Onze reisspecialisten kennen Ierland, Noord-Ierland en Schotland als geen ander. Wij bezoeken de bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag dus van ons verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden tegen de beste prijs en condities. Wij bieden u een grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid accommodatie aanbod, de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren en de keuze uit meerdere vluchten per dag.

Vakanties op maat

Wanneer u een reis gaat maken kies dan voor een reis die optimaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Een reis waarbij u zelf uw reisduur en route kunt bepalen. Een reis waarbij u zelf kunt kiezen in welke steden u wilt overnachten en zelf bepaalt welke bezienswaardigheden u bezoekt.

Service

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een reis naar eigen wens samenstellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze reisspecialisten zullen u adviseren en een reis op maat voor u samenstellen. U heeft altijd een aanspreekpunt, ook tijdens de reis.

Eindeloos genieten...

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Eindeloze groene heuvels, spectaculaire kustlijnen, indrukwekkende kastelen, pittoreske dorpjes en gezellige steden, u vindt het allemaal in Ierland, Noord-Ierland en Schotland. Echter zijn er naast de overeenkomsten ook talloze verschillen. Zo behoren Noord-Ierland en Schotland tot het Verenigd Koninkrijk (samen met Engeland en Wales) en betaald u met ponden, en is Ierland zelfstandig en betaald u met de euro.

Ontdek de ruigheid van de Schotse natuur tijdens een reis door het land van de kilt en doedelzak. Laat u verrassen door de prachtige kust met eeuwenoude kastelen en het rijke historische verleden van Noord-Ierland. Geniet van de Ierse gastvrijheid, traditionele Ierse muziek en folkloristische verhalen tijdens een verblijf op het smaragd groene eiland.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips