Zoek op land, regio of reis

×

Gabrielle Salvatore Wijnreizen...

Gabrielle Salvatore

Gabrielle Salvatore is vinoloog en Italiaans sommelier en geeft al 20 jaar diverse wijncursussen. Vooral lessen over Italiaanse wijn. U kent haar misschien ook als columnist over wijn in het blad De Smaak van Italië. Haar hart ligt in Piemonte en dan met name in het prachtige wijngebied Barolo. Sinds 2019 mag zij zich ook Langhe Wine Ambassador noemen.

Barolo wijnreizen

Samen met Gabrielle heeft Style in Travel een speciale wijnreis naar Barolo samengesteld. Het Barolo wijngebied, 75 km onder Turijn, is niet groter dan ons Texel en is sinds 2014 Werelderfgoed. Uit deze regio komt één van de mooiste wijnen van Italië, de Barolo!

De groepen zijn niet te groot zodat u bij kleinere wijnboeren kunt aanschuiven aan hun proeftafel. De Piemontese keuken? U zult verrast staan. U logeert tussen de glooiende wijnheuvels in hotel Barolo ín Barolo. En Gabrielle? Zij gaat graag mee! Ter plekke zal ook Barolo kenner Nicolaas Schot aanwezig zijn gedurende de bezoeken bij de wijnboeren.

Deze reis is bij uitstek geschikt voor de Italië liefhebber; vier dagen genieten van heerlijke wijnen, de Italiaanse keuken, een prachtige omgeving en in goed gezelschap. Kennis van wijn is fijn maar is zeker geen must om aan deze reis te kunnen deelnemen!

Boekt u bij Style in Travel dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een reis naar eigen wens samenstellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze reisspecialisten zullen u adviseren en een reis op maat voor u samenstellen. U heeft altijd een aanspreekpunt, ook tijdens de reis.

Het reisaanbod...

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips