Zoek op land, regio of reis

×

Gabrielle Salvatore wijn- en culinaire reizen...

Op reis met Gabrielle Salvatore

Gabrielle Salvatore is vinoloog en Italiaans sommelier en geeft al 20 jaar diverse wijn(spijs)cursussen. Vooral lessen over Italiaanse wijn. U kent haar misschien ook als voormalig columnist over wijn in het blad 'De Smaak van Italië'. Haar carrière begon in de reiswereld als reisbegeleider en later als hoofd reisleiding. Wijn, Italië en reizen zijn voor Gabrielle dé combinatie om u een onvergetelijke culinaire vakantie te bieden. Haar eerste reis met Style in Travel startte in Piemonte en dan met name in het prachtige wijngebied Barolo. Sinds 2019 mag zij zich ook Langhe Wine Ambassador noemen. Op veler verzoek hebben wij het aanbod pakketreizen voor de Italiaanse fijnproevers verder uitgebreid.

Gabrielle neemt u graag mee op reis door haar geliefde Italië!

Wijn & spijs reizen, reis individueel met excursies in groepsverband

Op individuele groepsreis naar Italië.
Een reisconcept waarbij u met eigen vervoer naar de bestemming reist en ter plaatse kennismaakt met de reisleiding en uw reisgenoten. Gedurende de reis staan er thematische excursies op het programma, maar tijdens deze reizen is er tevens voldoende vrije tijd voor een individueel plan.
Rijdt u liever niet zelf? Uiteraard kunnen wij een vlucht en huurauto voor u regelen.

Barolo wijnreizen

Het Barolo wijngebied, 75 km onder Turijn, is niet groter dan ons Texel en is sinds 2014 Werelderfgoed. Uit deze regio komt één van de mooiste wijnen van Italië, de Barolo!
De groepen zijn niet te groot zodat u bij kleinere wijnboeren kunt aanschuiven aan hun proeftafel. De Piemontese keuken? U zult verrast staan. U logeert tussen de glooiende wijnheuvels in hotel Barolo ín Barolo. En Gabrielle? Zij gaat graag mee! Ter plekke zal ook Barolo kenner Nicolaas Schot aanwezig zijn gedurende de bezoeken bij de wijnboeren.
Deze reis is bij uitstek geschikt voor de Italië liefhebber; vier dagen genieten van heerlijke wijnen, de Italiaanse keuken, een prachtige omgeving en in goed gezelschap. Kennis van wijn is fijn maar is zeker geen must om aan deze reis te kunnen deelnemen!

Proef Verona & Emilia-Romagna!

Bezoek Verona, de stad van Romeo & Julia, drink een cappuccino in een Italiaanse patisserie, bezoek een lokale charcuterie en proef kaas en wijn in Caffé Carducci. Proef de traditionele balsamicoazijn in Modena, bezoek Fico World Eataly in Bologna en proef de Parmaham in Parma. Deze regio staat tevens bekend vanwege haar wijnen. Natuurlijk bezoeken we de lokale wijnboeren en wordt er wijn geproefd!

Proef bijzonder Piemonte!

Ontdek de schoonheid van de Piemonte streek! De keuken van Piemonte nodigt uit tot uitgebreid tafelen. Niet voor niets ligt hier (in Turijn) de bakermat van 'slow food', een initiatief om weer tijd en aandacht te besteden aan goed eten! In de glooiende heuvels van Monferrato en de Langhe-streek worden beroemde wijnen verbouwd, zoals de Moscato d'Asti, Barolo en de Barbera.

Wijn- en kookweekend in de Achterhoek

Gabrielle neemt u mee naar Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem waar u verblijft en gaat koken met de chef van het hotel. Magda en Leon, de eigenaren van Wijngoed Montferland heten u van harte welkom in hun wijngaard en zullen u assisteren gedurende de rondleiding door hun wijndomein. Luister naar de verhalen van deze bevlogen wijnkenners en geniet van de heerlijke wijnen van eigen bodem. Inclusief een lezing over wijn door Gabrielle!

Uw reis boeken bij Style in Travel

Boekt u bij Style in Travel dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een reis naar eigen wens samenstellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze reisspecialisten zullen u adviseren en een reis op maat voor u samenstellen. U heeft altijd een aanspreekpunt, ook tijdens de reis.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips