Zoek op land, regio of reis

×

Gabrielle Salvatore Wijnreizen...

Gabrielle Salvatore

Gabrielle Salvatore is vinoloog en Italiaans sommelier en geeft al 20 jaar diverse wijn(spijs)cursussen. Vooral lessen over Italiaanse wijn. U kent haar misschien ook als voormalig columnist over wijn in het blad 'De Smaak van Italië'. Haar carrière begon in de reiswereld als reisbegeleider en later als hoofd reisleiding. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zou je bijna zeggen; wijn, Italië en reizen zijn voor Gabrielle dé combinatie om u een onvergetelijke culinaire vakantie te bieden. Haar eerste reis met Style in Travel startte in Piemonte en dan met name in het prachtige wijngebied Barolo. Sinds 2019 mag zij zich ook Langhe Wine Ambassador noemen. Op veler verzoek hebben wij het aanbod pakketreizen voor de Italiaanse fijnproevers verder uitgebreid.

Gabrielle neemt u graag mee op reis door haar geliefde Italië!

Barolo wijnreizen

Samen met Gabrielle heeft Style in Travel een speciale wijnreis naar Barolo samengesteld. Het Barolo wijngebied, 75 km onder Turijn, is niet groter dan ons Texel en is sinds 2014 Werelderfgoed. Uit deze regio komt één van de mooiste wijnen van Italië, de Barolo!
De groepen zijn niet te groot zodat u bij kleinere wijnboeren kunt aanschuiven aan hun proeftafel. De Piemontese keuken? U zult verrast staan. U logeert tussen de glooiende wijnheuvels in hotel Barolo ín Barolo. En Gabrielle? Zij gaat graag mee! Ter plekke zal ook Barolo kenner Nicolaas Schot aanwezig zijn gedurende de bezoeken bij de wijnboeren.
Deze reis is bij uitstek geschikt voor de Italië liefhebber; vier dagen genieten van heerlijke wijnen, de Italiaanse keuken, een prachtige omgeving en in goed gezelschap. Kennis van wijn is fijn maar is zeker geen must om aan deze reis te kunnen deelnemen!

Culinair genieten in Italië

Bezoek Verona, de stad van Romeo & Julia, drink een cappuccino in een Italiaanse patisserie, bezoek een lokale charcuterie en proef kaas en wijn in Caffé Carducci. Proef de traditionele balsamicoazijn in Modena, bezoek Fico World Eataly in Bologna en proef de Parmaham in Parma. Deze regio staat tevens bekend vanwege haar wijnen. Natuurlijk bezoeken we de lokale wijnboeren en wordt er wijn geproefd!

Piemonte wijn- & culinaire reizen

Ontdek de schoonheid van de Piemonte streek! De keuken van Piemonte nodigt uit tot uitgebreid tafelen. Niet voor niets ligt hier (in Turijn) de bakermat van 'slow food', een initiatief om weer tijd en aandacht te besteden aan goed eten! In de glooiende heuvels van Monferrato en de Langhe-streek worden beroemde wijnen verbouwd, zoals de Moscato d'Asti, Barolo en de Barbera.

Wijn- & culinaire reizen naar Apulië, traditioneel tafelen in de hak van de laars

Apulië, het gebied in de hak van Italië, zal u verrassen. De regio biedt veel mooie stadjes, een rijke historie, uitgestrekte wijngaarden, prachtige baaien en nog veel meer natuurschoon. Apulië is een regio van kleuren en smaken, waar de passie voor heerlijke gerechten wordt geëvenaard door de perfectie van een uniek landschap. Apulië is tevens de bakermat van de steeds populairder wordende druif Primitivo.

Uw reis boeken bij Style in Travel

Boekt u bij Style in Travel dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een reis naar eigen wens samenstellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze reisspecialisten zullen u adviseren en een reis op maat voor u samenstellen. U heeft altijd een aanspreekpunt, ook tijdens de reis.

Het reisaanbod...

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips