Style in Travel

Groepsreizen & Incentives

REIZEN IS BELEVEN - 'IN STYLE' OP REIS MET STYLE IN TRAVEL

Style in Travel heeft een speciale afdeling voor Groepsreizen en Incentives,waar groepsreizen op maat  worden samengesteld voor grote en kleine gezelschappen.

De afgelopen jaren mochten wij reeds speciale maatwerk groepsreizen organiseren voor uiteenlopende groepen. Van Brussel tot aan Sint Petersburg en Peru; Style in Travel staat tot uw beschikking om uw reis compleet te verzorgen! 

Op aanvraag sturen wij U een offerte voor uw groepsreis, die U geheel naar eigen wens kunt invullen; U bepaalt zelf de bestemmingen, de tijdsduur, de route, en/of accommodatie. Natuurlijk staan wij tot uw beschikking en kunnen wij U adviseren bij het samenstellen van de reis; indien gewenst komen we bij U langs voor een vrijblijvend gesprek.

Reizen is beleven en de voorpret is daar zeker een onderdeel van; Style in Travel regelt de reis voor U vanaf het begin tot aan het einde; wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van reizen met een persoonlijk tintje.

Meer informatie?
Mail naar groups@styleintravel.nl of bel + 31 (0)20 428 05 55.

Onze reizen - Groepsreizen & Incentives

De afgelopen jaren mochten wij reeds speciale maatwerk groepsreizen organiseren voor uiteenlopende groepen. Van Brussel tot aan Sint Petersburg en Peru; Style in Travel staat tot uw beschikking om uw reis compleet te verzorgen! 

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de reizen die wij kunnen aanbieden:

SPORT REIZEN

Sportvereniging reizen

Op reis met uw tennisclub of mountainbikevereniging naar een mooie locatie in Europa of een winter trainingskamp voor uw voetbalclub in het buitenland?

Style in Travel heeft contacten met diverse buitenlandse sportclubs en regelt, naast de reis, tevens de wedstrijden ter plaatse.

Meer weten?
LUSTRUM REIZEN

Lustrum- en jubileumreizen

Een lustrum- of jubileum bij  uw club of vereniging moet gevierd worden en wat is dan leuker om dat te doen op een mooie locatie in het buitenland?
Vier uw lustrum- of jubileum met een bezoek aan een leuke stad, waarbij

Style in Travel zorgt voor een feestelijk tintje.

Meer weten?
PERSONEELS REIZEN

Personeelsreizen

Verdient uw personeel het om eens te worden bedankt voor de inzet? Een lang weekend op reis met collega's zal zeker worden gewaardeerd! Een stadsbezoek in combinatie met een team building activiteit brengt de medewerkers vaak dichter bij elkaar; een win-win situatie voor zowel de werkgever als de werknemer! 

Meer weten?
RELATIE REIZEN

Relatiereizen

Wilt u uw relaties bedanken voor hun steun en support?
Style in Travel kan een mooi programma voor u samenstellen, waarbij wellicht onderling nieuwe contacten kunnen worden gelegd, wat zakelijk gezien weer zeer interessant is!  Netwerken op een ongedwongen manier op een plezierige locatie!

Meer weten?
WELLNESS REIZEN

Wellness-, yoga- en mindfullness reizen

In deze drukke tijden heeft iedereen wel een wat tijd voor zichzelf nodig.

Style in Travel regelt heerlijke wellness- en yoga reizen op geweldige lokaties binnen en buiten Europa. Denk daarbij aan yoga in de woestijn van Marokko of op dat rustige en nog onontdekte plekje op het strand in Zuid Europa.

Meer weten?
20170311_160452

Culinaire reizen

Een kookworkshop in Marrakech of pasta maken in Bologna? Een bezoek aan lokale producenten, wijnproeverijen en natuurlijk (h)eerlijk, lokaal dineren in een sterrenrestaurant of een lokale taverne?
Style in Travel regelt het voor u; Wij hebben de juiste contacten in binnen - en buitenland.

Meer weten?
KOOR REIZEN

Koorreizen

Vindt u het leuk om met uw koor eens te gaan zingen op een andere locatie in samenzang met andere koren?  Zingen in het Vaticaan in Rome, aan het meer van Tiberias in Israël  of in  de St. Baafs kathedraal in Gent?  

Style in Travel kan het voor u regelen. Natuurlijk leggen wij de contacten met de buitenlandse koren en zorgen wij ervoor dat u samen kunt zingen.

Meer weten?
ROTARY REIZEN

Rotary reizen

Reizen met uw Rotary biedt naast vermaak met uw vrienden tevens de mogelijkheid tot het kennismaken met andere clubs in het buitenland. Via deze weg kunt u op een aantrekkelijke manier sociale contacten leggen en/of culturele en beroepsmatige kennis en vaardigheden uitwisselen. Vanwege onze ervaring en ons grote netwerk kunnen wij, voorafgaand aan de reis, contacten leggen met lokale clubs in het buitenland.

Meer weten?
CONGRESREIZEN

Congresreizen

Een congres organiseren is een enorme (lastige) klus!
Style in Travel is uw partner op het gebied van congresreizen. De afgelopen jaren hebben wij reeds vele congressen mogen organiseren, waarbij wij de deelnemers vanuit alle werelddelen laten invliegen, het vervoer, de hotels, de vergader- en break-out rooms regelen, maar tevens zorgen voor een stukje entertainment en boeiende excursies.

Meer weten?

Reizen - Groepsreizen & Incentives

Hieronder vindt u een overzicht van de reizen die wij momenteel hebben openstaan voor inschrijving en tevens een aantal voorbeelden van reizen die wij voor uw groep op maat kunnen samenstellen.

Independence_Hall2

Philadelphia - geboorteplaats van Amerika

Meer weten?
01IT011-2

Orgelreis Rome o.l.v. organist Martin Mans

Meer weten?
sandra_header

Culinaire reis Portugal o.l.v. Sandra Ysbrandy

Meer weten?
gozo-1

Malta - Wandelvakantie op Gozo

Meer weten?
01pt004-1

4-daagse Wijnreis Noord Portugal

Meer weten?
gent

Dagtocht Gent

Meer weten?
korenfestival

Malta reis - Korenfestival 2017

Meer weten?
01ES-7

Kookreis Francisco Rodriguez

Meer weten?
heilige Grafkerk

Israel o.l.v. Jan Willem Hamel

Meer weten?
Nicoletta_DSC_6216-1500x1000

Kook- En Wijnreis Italie - Nicoletta Tavella

Meer weten?
vallei-der-tempels-sicilie

Sicilie o.l.v. drs. Ria Ophof-van Dijk

Meer weten?
BESCHRIJVING ISRAEL 2

VOL - Israel reis o.l.v. theoloog/predikant/beeldend kunstenaar Ruud Bartlema

Meer weten?
Klaagmuur

Israel reis o.l.v. theoloog/predikant/beeldend kunstenaar Ruud Bartlema (EXTRA DATA mei en nov 2018)

Meer weten?
libertaschoir

Nederland/Belgiereis voor Libertas Choir olv Martin Mans

Meer weten?
luther1

Lutherreis Duitsland - In de voetsporen van

Meer weten?
helendevoeten

Groepsreis Oostenrijk Helende voeten

Meer weten?
01IT008-02

Siena Kunstgeschiedenis o.l.v. drs. Ria Ophof - van Dijk

Meer weten?
casa-vacanze-i-chiari

Groepsreis italie helende voeten

Meer weten?
01IL004-1

Archeologie en kunst in Jeruzalem o.l.v dr. D. Zohar

Meer weten?
aanbiedingen_pousadas

Voorbeelden Besloten groepsreizen

Meer weten?

Als onderdeel van een grote organisatie kunnen wij terugvallen op de ervaring van productmanagers die de bestemmingen meerdere malen per jaar bezoeken, en op de betrouwbaarheid van een bedrijf van een dergelijke omvang. Ons uitgebreid netwerk zowel in als buiten Europa geeft ons inzage in lokale omstandigheden.

Bij alle reizen, bij iedere klant en bij elk budget zoeken wij het juiste middel van vervoer, de passende accommodatie en een eigen invulling van het lokale arrangement in maaltijden, excursies en evenementen.

Meer informatie?
Mail naar groups@styleintravel.nl of bel + 31 (0)20 428 05 55.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie